StiriTablete

LG G Pad 8.3 de astazi oficial si in Romania

LG G Pad 8.3

Anuntata pe 1 septembrie, inainte de debutul targului international de electronice IFA 2013, de la Berlin, tableta LG G Pad 8.3 a ajuns astazi oficial si in Romania.

LG Romania a anuntat astazi, 7 noiembrie, lansarea tabletei LG G Pad 8.3, singura de aceste dimensiuni cu rezolutie Full HD. Tableta este echipata cu un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7GHz, 2GB de RAM, 16GB memorie interna si sistemul de operare Android 4.2.2 Jellybean.

Alte specificatii includ doua camere foto: una de 5MP pe spate si una de 1.3MP frontala, o baterie de 4600 mAh, WiFi, GPS, Bluetooth.

“LG G Pad este inca un dispozitiv ce dispune de caracteristici unice pe care consumatorii din Romania le vor aprecia cu siguranta. Alaturi de smartphone-ul LG G2, pe care l-am lansat curand pe piata locala, oferim consumatorilor cele mai avansate experiente de utilizare,” a declarat Bumseop Lee, presedinte LG Electronics Romania.

Tableta LG G Pad 8.3 va fi disponibila pe piata romaneasca incepand cu aceasta saptamana la un pret de 1499 RON la eMag, 1449 lei la Domo, de la Altex inca asteptam pretul.

Mai multe informatii despre tableta gasiti in comunicatul de presa atasat.

[showhide]

Bucureşti, 7 noiembrie 2013 – LG Electronics (LG) anunţă astăzi lansarea pe piața din România a tabletei LG G Pad 8.3, care face parte din gama de dispozitive mobile premium G Series. Noua tabletă LG G Pad 8.3 oferă consumatorilor primul display Full HD disponibil pe o tabletă de 8 inci, alături de o experienţă de utilizare unică şi de o largă gamă de posibilităţi de conectare. Lansarea oficială pe piața din România a LG G Pad 8.3 vine după lansarea recentă a smartphone-ului LG G2, consolidând astfel angajamentul LG de a deveni lider pe piaţa dispozitivelor mobile avansate prin intermediul gamei de produse premium G Series.

“LG G Pad este încă un dispozitiv ce dispune de caracteristici unice pe care consumatorii din România le vor aprecia cu siguranță. Alături de smartphone-ul LG G2, pe care l-am lansat curând pe piața locală, oferim consumatorilor cele mai avansate experiențe de utilizare,” a declarat Bumseop Lee, președinte LG Electronics România.

Dimensiuni portabile şi o baterie puternică

Deși dispune de un display mare, LG G Pad 8.3 are dimensiuni reduse care permit utilizatorului să ţină tableta confortabil într-o singură mână. Aceste dimensiuni sunt rezultatul studiilor realizate de către LG în rândul consumatorilor, studii privind mărimea optimă a unei tablete. În ciuda portabilităţii ridicate a tabletei, aceasta dispune de o puternică baterie de 4600mAh care face posibilă utilizarea pentru un timp îndelungat, dar păstrează greutatea la un nivel scăzut, de doar 338g.

Prima tabletă de 8 inci cu display Full HD

LG G Pad 8.3 încorporează o calitate cheie a altor dispozitive premium G Series, printre care smartphone-urile G Pro şi G2, fiind prima tabletă de 8 inci care dispune de un display Full HD. G Pad este echipată cu un display 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) capabil să afişeze imagini de calitate superioară faţă de un display standard Full HD. Mai mult, procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 600, cu CPU Quad-Core de 1.7 GHz îmbunătăţeşte experienţa de vizualizare şi permite utilizatorilor să se bucure de conţinut Full HD fără a compromite performanţa.

Convergenţă maximă prin intermediul QPair

LG G Pad 8.3 satisface variatele cerinţe privind convergenţa dispozitivelor. Prin intermediul aplicaţiei QPair, fiecare apel sau mesaj primit pe smartphone va apărea şi pe G Pad, creând astfel o experienţă unică. Utilizatorii pot apoi răspunde prin intermediul LG G Pad 8.3. QPair poate permite tabletei G Pad să se conecteze chiar şi la smartphone-urile sau tabletele altor producători (OS Jelly Bean recomandat). Notiţele create cu ajutorul QMemo pot fi salvate direct pe smartphone-ul ultilizatorului şi pot fi trimise de pe aceste dispozitive.

Experienţă de utilizare optimizată pentru tabletă

LG G Pad 8.3 încorporează funcţii practice care oferă beneficii reale, precum multitasking avansat. Datorită ecranului Full HD de 8.3 inci, experienţa de utilizare (UX) a LG G Pad 8.3 dispune de funcţii unice, optimizate pentru ecranul mare, cum ar fi:

Slide Aside permite accesarea funcţiilor de multitasking prin simpla glisare

cu 3 degete a aplicaţiei deschise către laturi;

QSlide permite controlul a până la 3 aplicaţii într-o singură fereastră ;

KnockON permite pornirea dispozitivului prin atingerea dublă a ecranului ;

LG G Pad 8.3 este disponibil pe piața din România la retailerul online eMag.ro, cât și în rețelele magazinelor Altex, Domo și Flanco.

Specificaţii:

Procesor: Procesor 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600

Display: 8.3 inci WUXGA (1920 x 1200 pixeli / 273 ppi)

Memorie: 16GB eMMC

RAM: 2GB LPDDR2

Cameră foto: Spate 5.0MP / Față 1.3MP

Baterie: 4,600mAh

Sistem de operare: Android Jelly Bean 4.2.2

Dimensiuni: 216.8 x 126.5 x 8.3mm

Greutate: 338g

Culori: Negru / Alb

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!