StiriTelecom

Clientii Vodafone au acum acces la servicii de roaming 4G in cateva tari din UE

vodafone

Operatorul Vodafone Romania a anuntat astazi ca clientii sai au acces la servicii de roaming 4G in tari precum Italia, Spania, Portugalia si Grecia. Acelasi lucru este valabil pentru clientii din tarile respective, care viziteaza Romania.

Pentru a se bucura de acesete servicii de roaming 4G, clientii Vodafone trebuie sa aiba un serviciu activ de 4G, sa fie intr-o zona acoperita (semnal) 4G, sa detina un telefon sau o tableta compatibila si un SIM 4G Ready.

La ora actuala Vodafone Romania ofera servicii 4G in 10 mari orase din tara: Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Reteaua 4G are o acoperire exterioara de 89% in Bucuresti si o acoperire de peste 90% in 7 din cele 10 orase cu retea 4G din Romania.

Abonatii RED noi si existenti au acces in roaming la beneficiile incluse in abonamentele lor, cu optiunea Roaming pe zi: apeluri si SMS-uri nelimitate si pana la 4GB trafic de date, pentru 3 Euro pe zi (Uniunea Europeana si Turcia). Abonatii Vodafone Business Red Plus pot activa aceeasi optiune, pentru 0 Euro pe zi.

Utilizatorii Vodafone Romania pot avea acces la serviciile de roaming si la tarifele standard: apeluri in Uniunea Europeana pentru 0.30 Euro/minut, apeluri primite pentru 0.09 Euro/minut, SMS-uri la 0.10 Euro si navigare online la 0,56 Euro/MB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!