StiriTechVideos

Parrot lanseaza o noua drona AR.Drone 2.0 Elite Edition cu camuflaj

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

Acum cateva luni va povesteam despre un proiect interesant – Eye in the Sky, al unui timisorean pe nume Valentin Valcu, care a luat nastere in urma pasiunii sale pentru gadgeturi (drone). Proiectul sau se bucura de un succes enorm. in randul utilizatorilor de Facebook, si asta, datorita fotografiilor superbe realizate de drona sa, un DJI Phantom, care le permite sa vada diferite ipostaze ale orasului din perspectiva unei zburatoare.

Parrot este un alt constructor de drone, iar cea mai recenta creatie a lor – Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition (editie elitista) ofera diferite modele si optiuni pasionatilor de drone, in functie de necesitatile fiecaruia.

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition este disponibila in trei variante, ce dispun de trei feluri de camuflaj, in functie de locatia in care utilizatorii ei o vor folosi. Astfel, AR.Drone 2.0 Elite Edition este disponibila in camuflas standard (cachiu) pentru zonele impadurite, camuflaj pentru zapada (combinatie de alb, negru si gri) si camuflaj pentru desert (cu accesnte de maroniu deschis, bej si negru).

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

Aceasta drona este echipata cu o camera HD (1280×720), o baterie reincarcabila ce permite pana la 12 minute de zbor. Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition poate fi achizitionata la pretul de $300 de pe Amazon.

Mai multe informatii gasiti chiar pe site-ul producatorului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!