StiriTech

TOYOTA anunta TOYOTA FV2, un fel de SEGWAY hibrid cu 4 roti si A.I.

TOYOTA FV2

TOYOTA incearca sa aduca ceva cu totul nou, in special pe piata locala, acolo unde traficul si locurile de parcare sunt o problema foarte mare (defapt, unde nu sunt probleme de genul acesta in 2013). Astfel, niponii de la TOYOTA, au anuntat hibridul FV2, un fel de SEGWAY pe patru roti, combinat cu un tamagotchi, daca vreti.

Ce este interesant la acest model? Producatorul spune ca experienta intr-un FV2, e ca si relatia dintre un jocheu si calul sau de curse. De altfel, pozitia in care poate fi condus acest hibrid FV2, este similara cu cea a unui calaret. Conceptul putand fi condus doar prin simpla miscare/inclinare a corpului spre stanga, dreapta, inainte sau inapoi.

Alte dotari includ: un bord computerizat cu o serie de senzori, care detecteaza si recunosc trasaturile fetei, precum si vocea proprietarului, astfel, FV2 isi ajusteaza culoarea exterioara, prin determinarea starii de spirit a soferului si il ajuta sa se informeze in timp util despre ceea ce vine din fata inainte de urmatoarea curba, informatiile fiind afisate chiar pe parbrizul hibridului, pe un augmented reality display.

toyota-fv2-2

Pentru a intelege mai bine acest concept car, TOYOTA a lansat cate o aplicatie pe iOS si Android. Acest concept va fi prezentat spre sfarsitul lunii, in cadrul Motor show-ului din Tokio, Japonia.

toyota-fv2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!