HardwareStiri

Stealth introduce Mini PC-ul cu procesor „Ivy Bridge”

92a

Stealth.com Inc. (Stealth Computer), un manufacturier al computerelor industriale si al perifericelor a lansat un nou PC puternic intr-un format mic. Noul model Stealth Extreme Power de mini PC, LPC-480, este cel mai puternic PC pana in prezent al lui Stealth intr-un asemenea form factor de mic, continuand istoria lor in a livra computere mici dar foarte performante pentru aplicatii solicitante.

92b

LPC-480 intrece alte PC-uri mici ca dimensiuni datorita integrarii celor mai recente procesoare din generatia a 3-a de la Intel, modele de i7 mai precis. LPC-480 vine cu un procesor Intel i7 3610QE, depasind performanta PC-urilor mult mai mari ca dimensiuni decat el. Micul PC LPC-480 masoara uimitor 5.7″ x 9.9″ si are o inaltime de 1.65″, fiind la fel de mare ca un rack extern pentru harduri. Conectivitatea este de asemenea una impresionanta, acesta venind cu 4-USB 3.0, 2-USB 2.0, 1-DVI-D, 1-VGA, 1-Gigabit LAN, 2-RS232 Serial si porturi audio Line In/Out.

92c

LPC-480 suporta pana la 16 GB de memorie DDR3 si este disponibil impreuna cu un drive mobil de 2,5″, fie hard disk sau SSD de diverse capacitati. Standard vine si un disk optic DVD-RW/CD-RW dar exista si posibilitatea optarii pentru un Blu-ray burner. Sistemele sunt compatibile cu Microsoft Windows 7, 8, XP, Linux, etc si poate fi configurat special sa indeplineasca nevoile utilizatorului. Noul PC Mic LPC-480 de la Stealth se livreaza in prezent cu configuratii ce incep de la $1,325.00 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!