Stiri

Club 3D anunta seria 13 de placi video, odata cu lansarea Radeon HD 7790

94a

Club 3D, un furnizor mondial de componente de mare performanta al pietei de hardware, prezinta a 13-a sa serie, odata cu lansarea placii Radeon HD 7790. Raspunzand astfel la un trend ascendent al cererii venite din partea diferitelor piete si clienti ce prefera sa-si integreze proiectele, Club 3D lanseaza ’13Series ca o eticheta alba in aditie la gama de produse deja existente.

94b

Chipset-urile selectate vor fi oferite fara nici un fel de bundle intr-o cutie simpla alba. Club 3D sunt rapizi in a raspunde evolutiilor din prezent si acolo un pretul devine un factor din ce in ce mai important, avem solutia pentru cei ce nu vor decat o placa video si nimic mai mult .Club 3D va continua sa-si manifeste interesul pentru placile din brand-ul Black label ‘PokerSeries’ adaugand noi produse interesante si bundle-uri in 2013. Seria 13 White Label va fi sprijinita doar de un pret agresiv.

94c

Acest GPU ofera numeroase avantaje fata de produsele existente, cum ar fi: 40% mai multe procesoare stream si unitati de textura decat HD 7770 GHz edition, largime de banda a memorie crescuta comparativ cu ambele placi: HD 7750 si HD 7770 GHz edition datorita unui ceas al memoriei de 6000 MHz ce are o capacitate de 1Gb GDDR5. GPU-ul insusi este tactat la impresionanta frecventa de 1030 MHz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!