AndroidAPLICATII

Top 7 aplicatii Android – Martie 2014 #1

Incepand de astazi, 4 Martie si in urmatoarele editii Top 7 Aplicati Android din 10 si 17 Martie, voi recomand o serie de aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din lista de aplicatii al orcarui utilizator de device ce ruleaza sistemul de operare Android. Nominalizarea saptamanii nu se va mai face, deoarece toate cele 5 aplicatii recomandate sunt considerate utile si in cazul acesta nu se poate face minimalizari.

aplicatii Android

Neatly For Twitter

Neatly este un client pentru reteaua de socializare Twitter cu o interfata foarte moderna si ingenioasa. Cu Neatly poti naviga in meniurile Twitter intr-un mod placut (in caz ca nu-ti place aplicatia oficiala), aplicatia detinand si widget-uri. Aplicatia necesita Android 4.0 sau o versiune mai noua.

Descarcati aplicatia Neatly For Twitter din Play Store.

 

Ninja Kid Run

Jocul Ninja Kid Run este bazat pe grafica Subway Surfers  si este unul din jocurile acelea care te tine captivat pana cand aduni atatea puncte incat sa fi multumit.

Descarcati jocul Ninja Kid Run din Play Store.

Tema saptamanii – Aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din niciun dispozitiv Android

Root Browser

Spre deosebire de Explorer, Root Browser detine o interfata moderna si un numar foarte mare de functionalitatii prin care va puteti gestiona fisierele din memoria flash sau din cadrul SD intr-un mod placut si simplu.

Descarcati aplicatia Root Browser din Play Store.

 

SwiftKey Keyboard

SwiftKey am recomandat-o si intr-un top anterior si o recomand si de aceasta data deoarece este cea mai buna tastatura Android. Interfata si modul de predictie inclusiv limba romana sunt principalele atuuri ale aplicatiei si pentru asta merita sa se afle in orice dispozitiv Android.

Descarcati aplicatia SwiftKey din Play Store.

 

Scan – QR and Barcode Reader

Scan este o aplicatie de tip reader QR si este singura care mi-a atras atentia prin interfata moderna a acesteia. Aplicatia poate fi achizitionata din Play Store la pretul de 6.57 lei.

Cumparati aplicatia Scan din Play Store.

 

AndroZip™ File Manager

AndroZip este o aplicatie cu ajutorul careia puteti dezarhiva o arhiva de obicei cand descarcati o aplicatie de pe alt site decat Play Store.

Descarcati aplicatia AndroZip din Play Store.

DU Battery Saver & Widgets

De-a lungul timpului am testat mai multe aplicatii care mentine bateria intr-o stare cat mai buna mai mult timp. DU Battery a fost singura ca a reusit intradevar sa imi mentina telefonul mai mult timp cu un procentaj mai mare la baterie.

Descarcati aplicatia DU Battery din Play Store.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!