SmartphonesStiriTableteTech

10 septembrie este data lansarii iPhone 5S [zvon]

carcasa iphone 5 comparata cu iPhone de buget

Apple inca scoate bani frumosi din vanzarea iPhone 5 si a versiunilor mai vechi, insa actiunile companiei pe bursa sunt in scadere, dar nu pentru mult timp, deoarece conform unei surse apropiate producatorului american pe data de 10 septembrie va avea loc lansarea noului iPhone 5S.

Conform speculatiilor de presa, iPhone 5S va  arata aproape identic cu iPhone 5 lansat anul trecut, dar va veni cu o serie de imbunatatiri la interior: un procesor mai rapid, o camera foto mai buna si tehnologie de deblocare a telefonului prin detectarea amprentei proprietarului.

Odata cu iPhone 5S, tot pe data de 10 septembrie, ar putea debuta si mult zvonitul iPhone 5C (telefonul de buget construit din material plastic), insa sursa care a confirmat aceasta data, nu face referire decat la iPhone 5S.

O serie de alte zvonuri spun ca Apple lucreaza in prezent la o serie de dispozitive printre care iPad 5, iPad mini 2, iTV (un televizor cu rezolutie 4K ce ar putea fi lansat la inceputul anului viitor) si chiar si un ceas de mana inteligent, care ar putea purta denumirea iWatch.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!