StiriTablete

Allview lanseaza Wi8G, tableta cu Windows 8.1 si conexiune 3G

Allview Wi8G

Wi8G, noua tableta Allview cu Windows 8.1 si conexiune 3G

Allview, cunoscutul brand brasovean a lansat astazi o noua tableta numita Wi8G, tableta ce vine cu sistemul de operare Windows 8.1 si beneficiaza de conexiune 3G la un pret destul de accesibil.

Dorim sa ținem pasul cu evoluția tehnologiei, așadar ne-am propus ca standard al calității produselor noastre inovația și performanța. De aceea, astăzi nu lansăm doar o tabletă elegantă și ușor de utilizat, ci și performantă. Mai mult, datorită conectivitatii 3G și a sistemului de operare Windows, device-ul se transformă oricând într-un birou mobil pentru susținerea activității persoanelor active, mereu în mișcare.a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

Tableta Allview Wi8G are un ecran IPS LCD de 8 inch cu rezolutie HD (1280 x 800), un procesor Intel Atom Z3735 quad-core de 1.33GHz (Turbo pana la 1.83Ghz), GPU Intel HD Graphics, 1GB memorie RAM DDR3, 16GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil – suporta maxim 32GB). Noua tableta dispune de o camera frontala de 2 megapixeli, dar si principala tot de 2 megapixeli, alaturi de o baterie de 3800 mAh ce promite un timp de utilizare de pana la 4 ore. Sistemul de operare este Windows 8.1. Conectivitate: 3G (HSPA+ DL 21Mbps / UP 5,76 Mbps), EDGE, GPRS, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microUSB, jack audio 3,5mm. Allview Wi8G are o grosime de 9,07mm si cantareste 351 grame.

Mai mult, odata cu achizitia acestei tablete, utilizatorul primeste si subscriptie Office 365 Personal pentru 1 an, alaturi de 1TB spatiu de stocare in OneDrive. Pretul acestei noi tablete este de 749 lei si este disponibila la precomanda pe site-ul Allview.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!