StiriTablete

Axis 7 HD, noua tableta de buget de la Evolio

evolio axis 7 hd

Evolio Axis 7 HD, o noua tableta de buget, cu ecran de 7 inch si procesor quad-core

Evolio lanseaza o noua tableta de buget, numita Axis 7 HD, ce dispune de un ecran de 7 inch si un procesor quad-core menit sa ofere o experienta optima in rularea aplicatiilor si jocurilor, dar si in navigarea pe Internet. Tableta are o carcasa mata antireflex si anti-alunecare, avand o grosime de 9,3mm si o greutate de 300 grame.

Axis 7 HD are un ecran de 7 inch cu rezolutia de 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core de 1.3GHz, 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna de stocare ce poate fi extinsa printr-un card microSD de maxim 32GB. Noua tableta de la Evolio dispune de o camera frontala de 0.3 MP si una pe spate de 2 MP. Bateria este de 3000mAh si ofera pana la 6 ore de functionare continua, iar ca sistem de operare, Axis 7 HD ruleaza Android 4.4 KitKat. Conectivitate: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4,0, port microUSB.

Tableta Evolio Axis 7 HD este disponibila in magazinele Evolio din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, prin marii retaileri de specialitate, dar si pe Evolio Shop, la un pret recomandat de 329 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!