StiriTelecom

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat redus la 3 Euro

oferta telefoane digi mobil optim

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat redus la 3 Euro pentru clientii care au cel putin doua servicii (Digi TV si Digi Net), dar si pentru clientii noi sositi.

Incepand cu data de maine, 17 septembrie, Digi Mobil reduce tarifele pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat.

Noile tarife se aplica atat viitorilor clienti, cat si celor care deja sunt clienti Digi Mobil.

Prin ofertele comerciale lansate in ultima perioada continuam strategia de a incuraja utilizatorii sa comunice fara limite. Clientii nostri au nevoie de servicii avantajoase, de libertate in comunicare si de un partener care sa raspunda nevoilor acestora. Serviciul Digi Mobil le ofera acestora pachetul ideal de beneficii: convorbiri si internet mobil nelimitate, echipamente la preturi avantajoase, dar si continut video fara costuri suplimentare la abonament, prin platforma Digi Online si serviciul de video la cerere, Digi Play.” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Utilizatorii abonamentului Optim Nelimitat beneficiaza de minute nelimitate in orice retea nationala si retelele fixe internationale, 3.000 de minute in retelele mobile internationale, internet mobil nelimitat si 200 mb trafic de date in roaming national.

Digi Mobil reduce tarifele abonamentului pana la 3 euro/luna pentru clientii care au minim doua servicii fixe si cel putin 4 abonamente Optim Nelimitat, iar cei care au doar 3 vor achita 3.33 euro/luna. In functie de numarul de servicii Digi contractate, tariful variaza intre 3 si 6 euro/luna (pentru lista completa de preturi, vezi foto sus).

Digi Mobil reduce tarifele

Pentru cei care incheie un abonament pana in luna decembrie, Digi Mobil ofera acces gratuit pe Digi Play pana la sfarsitul anului viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!