OnePlus 2 primeste actualizare OxygenOS 2.1.2

OnePlus 2 primeste actualizare OxygenOS 2.1.2

OnePlus 2 primeste actualizare OxygenOS 2.1.2 prin intermediul metodei OTA. Noul “flagship killer” al companiei chineze OnePlus primeste o actualizare destul de importanta pentru utilizatori deoarece, in primul rand, rezolva erori si probleme legate de performanta.

Alte noutati fac referire la imbunatatirea experientei de previzualizare a fotografiilor in aplicatia “Camera, performanta imbunatatita la instalarea si lansarea aplicatiilor, suport pentru personalizarea individuala a icon-urilor, remedieri pentru formatul RAW in aplicatiile terta-parte pentru camera foto, suport pentru limba rusa si turca, suport pentru lockscreen wallpaper, noi patch-uri de securitate, bug-uri rezolvate pentru functia “System Update” ce imbunatatesc stabilitatea procedurii OTA, alaturi de multe alte remedieri rezolvate si imbunatatiri de performanta.

Daca vrei sa afli daca smartphone-ul tau OnePlus 2 primeste actualizare OxygenOS 2.1.2, tot ce trebuie sa faci e sa initiezi o verificare manuala pentru actualizari software. Trebuie mentionat ca actualizarea se face treptat, aceasta procedura ajungand la toti utilizatorii in decurs de cateva zile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *