Samsung anunta ArtPC, computerul cu forma cilindrica

artpc

In mare anonimat, Samsung Electronics a anuntat saptamana aceasta lansarea computerului ArtPC cu forma cilindrica. Astfel, producatorul sud coreean se alatura celor de la Apple, HP si MSI, cand vorba de lansarea de astfel de computere cu forma cilindrica.

ArtPC, dupa cum si denumirea sa o insinueaza, este o opera de arta si se adreseaza clientilor casnici, deoarece este un Desktop PC. Din punct de vedere tehnic ArtPC este echipat cu procesorul Inte Core i5 de 2.7GHz (optional i7), cu 8GB memorie RAM, placa video Radeon RX 460 (entry-level), insa toate acestea pot fi upgradate, multumita sistemului de module introdus de Samsung pe acest PC, astfel ca puteti adauga un drive de pana la 1TB, desi vine standard cu un SSD de 256GB.

De asemenea, noul computer de la Samsung este dotat cu un sistem audio care emite printr-un difuzor luminat in mai multe culori Harman Kardon la un unghi de 360 de grade.

Pretul calculatorului Samsung ArtPC este de 1.200$ si desi este mai ieftin decat Mac Pro-ul celor de la Apple,  caracteristicile sale nu justifica pretul sau destul de ridicat. Practic, platesti pentru sistemul audio avansat si pentru estetica sa.

Calculatorul va fi disponibil incepand cu data de 28 octombrie prin magazinul online Amazon. Nu avem informatii cand sau daca el va fi comercializat oficial in Romania.

1 Comment

  1. Andruseac Dănuț

    January 28, 2017 at 12:28 pm

    super, foarte interesant, este prima oară când aud așa ceva

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *