Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

La fel ca anul trecut, cand Apple a lansat iPhone 7 Red Special Edition in varianta standard si plus, si anul acesta producatorul american Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition in ambele variante, in colaborare cu Global Fund, o organizatie non-profit care lupta impotriva virusului HIV pe continentul african. Anuntul vine la doua saptamani dupa lansarea tabletei iPad 2018.

Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

Astfel o parte din banii incasati din vanzarea de telefoane iPhone 8 Red Special Edition se vor duce catre organizatia mai sus mentionata pentru a sprijini aceasta lupta.

Daca versiunile de iPhone 7 Red de anul trecut aveau fata alba, modelele iPhone 8 Red Special Edition de anul acesta au fata neagra, iar specificatiile tehnice sunt aceleasi ca pe modelele originale iPhone 8 lansate in toamna anului trecut alaturi de iPhone X.

iPhone 8 Red Special Edition este un model dedicat doamnelor si domnisoarelor in mod special, si desi este o editie limitata, il vom gasi si in retailul din Romania foarte curand. Probabil la aceleasi preturi cu cele ale telefoanelor iPhone 8 si 8 Plus disponibile in prezent in oferta magazinelor si a operatorilor telecom de la noi.

Apple va incepe sa accepte precomenzi pentru aceste modele pe rosu incepand de maine, 10 aprilie, iar livrarile incep din data de 13 aprilie.

Nu avem deocamdata informatii cand resellerii locali il vor introduce in oferta lor, insa va recomandam sa stati cu ochii pe magazine precum eMAG.

Din gama produselor lansate de producatorul american in varianta pe rosu, mai fac parte ceasul Apple Watch in variantele cu curea sport si clasica, o serie de accesorii pentru gadgeturile Apple, castile Beats Solo 3 si Beats Pill bluetooth speaker.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *