Stiri

Designul telefonului OnePlus 6, dezvaluit in totalitate de un producator de accesorii

Designul telefonului OnePlus 6

Chinezii de la OnePlus se pregatesc de lansarea noului flagship killer, OnePlus 6, telefon pe care au inceput sa il promoveze prin tot felul de materiale de tip ‘teaser’, menite sa dezvaluite cate putin pana la data la care telefonul va fi anuntat si prezentat pentru prima data.

Insa pana la lansarea telefonului, un producator de huse care produce astfel de accesorii pentru modelul OnePlus 6 si alte modele de smartphone, a trimis catre MobileFun o serie de de imagine in care apare telefonul in diferite modele de huse de protectie. Iar in una dintre aceste imagini telefonul apare intr-o husa transparenta, care, practic, ne dezvaluie intregul design (fata/spate) al telefonului OnePlus 6.

Astfel, observam ca se confirma ca va avea un notch in partea superioara a ecranului de 6.28″ cu aspect 19:9 si rezolutie Full HD+, desi bretonul va fi foarte ingust. Apoi, observam alinierea verticala la fel ca pe telefonul Galaxy S9 a camerei duale cu blitul si senzorul pentru amprente, care pare foarte ingust (posibil sa fie greu de nimerit cu degetul).

Din pacate, nu ne putem da seama daca constructia lui e din sticla sau metal, insa informatiile pe care le avem sugereaza ca va beneficia de un corp realizat din sticla (probabil Gorilla Glass 5).

Mai puteti citi:

OnePlus 6 va fi lansat pana la premiera filmului Avengers: Infinity War si intr-o varianta editie limitata la fel ca OnePlus 5T Star Wars Edition, insa atat editia limitata, cat si modelul standard vor dispune de acelasi procesor Snapdragon 845, pana la 8GB memorie RAM si pana la 256GB spatiu intern pentru stocare fisiere. In plus, ne asteptams a vina cu o baterie cu capacitatea de 3.450 mAh si o camera duala compusa din doi senzori de 20 si 16 mega pixeli. Camera frontala va dispune de un singur senzor de 20 mega pixeli.

In ceea ce priveste pretul telefonului, ne asteptam, ca el sa creasca cu cel putin 50 Euro fata de pretul modelului OnePlus 5T.

4 Comments

  1. „Motorola Mobility, brand detinut de compania chineza Lenovo. ” din ce in ce mai mult vorbim numai despre chinezi.

  2. Din punctul meu de vedere nu pare a fi un telefon care sa se ridice la standardele gadgeturilor lansate in 2018. Pare mai degraba din 2014-2016.

  3. Nimic surprinzator…senzorul de amprente chiar pare foarte mic si ingust 🤔 probabil se va confirma si constructia de sticla, cam tot ce a fost la nivel de zvon s-a confirmat.

  4. La prima vedere nu pot sa spun decat ca telefonul arata bine, abia astept sa il descoper imediat ce va fi lanasat. Sunt curioasa si de pretul lui dar si de aspect sau alte caracteristici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!