Designul telefonului OnePlus 6, dezvaluit in totalitate de un producator de accesorii

Designul telefonului OnePlus 6

Chinezii de la OnePlus se pregatesc de lansarea noului flagship killer, OnePlus 6, telefon pe care au inceput sa il promoveze prin tot felul de materiale de tip ‘teaser’, menite sa dezvaluite cate putin pana la data la care telefonul va fi anuntat si prezentat pentru prima data.

Insa pana la lansarea telefonului, un producator de huse care produce astfel de accesorii pentru modelul OnePlus 6 si alte modele de smartphone, a trimis catre MobileFun o serie de de imagine in care apare telefonul in diferite modele de huse de protectie. Iar in una dintre aceste imagini telefonul apare intr-o husa transparenta, care, practic, ne dezvaluie intregul design (fata/spate) al telefonului OnePlus 6.

Astfel, observam ca se confirma ca va avea un notch in partea superioara a ecranului de 6.28″ cu aspect 19:9 si rezolutie Full HD+, desi bretonul va fi foarte ingust. Apoi, observam alinierea verticala la fel ca pe telefonul Galaxy S9 a camerei duale cu blitul si senzorul pentru amprente, care pare foarte ingust (posibil sa fie greu de nimerit cu degetul).

Din pacate, nu ne putem da seama daca constructia lui e din sticla sau metal, insa informatiile pe care le avem sugereaza ca va beneficia de un corp realizat din sticla (probabil Gorilla Glass 5).

Mai puteti citi:

OnePlus 6 va fi lansat pana la premiera filmului Avengers: Infinity War si intr-o varianta editie limitata la fel ca OnePlus 5T Star Wars Edition, insa atat editia limitata, cat si modelul standard vor dispune de acelasi procesor Snapdragon 845, pana la 8GB memorie RAM si pana la 256GB spatiu intern pentru stocare fisiere. In plus, ne asteptams a vina cu o baterie cu capacitatea de 3.450 mAh si o camera duala compusa din doi senzori de 20 si 16 mega pixeli. Camera frontala va dispune de un singur senzor de 20 mega pixeli.

In ceea ce priveste pretul telefonului, ne asteptam, ca el sa creasca cu cel putin 50 Euro fata de pretul modelului OnePlus 5T.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *