EvenimenteSmartphonesStiri

Xperia XA3 si XA3 Ultra debuteaza la #MWC2019 cu un ecran impresionant

Xperia XA3

Pe langa varful de gama Sony Xperia XZ4 pregatit sa debuteze la Mobile World Congress 2019, in Barcelona, pe finalul acestei luni, Sony Mobile, va mai lansa cel putin alte doua telefoane de nivel mediu: Xperia XA3 si XA3 Ultra.

Unul dintre aceste modele Xperia XA3, cu un ecran foarte inalt apare in cateva imagini sugerand un terminal cu un look nou si o camera duala a caror senzori vor fi amplasati pe orizontala, dupa cum se poate observa din aceste imagini.

xperia xa3 ultra

Sony Xperia XA3 va sosi cu rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.560 pixeli), insa diferenta dintre cele doua modele va fi facuta de diagonala ecranelor: 5.9″, respectiv 6.5″ pe modelul Ultra. La interior vom descoperi chipsetul Qualcomm Snapdragon 660 lansat in 2018 dedicat telefoanelor de nivel mediu. Se pare ca atat XA3, cat si XA3 Ultra vor rula Android Oreo direct din cutie, o decizie ciudata daca zvonul se va adeveri in conditiile in care au la dispozitie Android 9 Pie de luni bune si ne pregatim de Android Q (v10).

xperia xa3 ultra 2

Mai avem de asteptat aproximativ doua saptamani pana la debutul noilor modele Sony Xperia. Conferinta de presa a celor de la Sony va fi transmisa in direct pe internet (YouTube).

Vom reveni cu informatii despre ora si ziua cand evenimentul va avea loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!