AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Galaxy Watch Active este cel mai nou si elegant smartwatch Samsung

Galaxy Watch Active

Tot in cadrul evenimentului cu presa ce a avut loc aseara, 20 februarie, in San Francisco, unde Samsung Electronics a lansat oficial telefoanele Galaxy S10 si Galaxy Fold, producatorul sud coreean a mai dezvaluit si accesoriile wearable Galaxy Watch Active, noile casti wireless Galaxy Buds si bratarile de fitness Galaxy Fit si Galaxy Fit e.

Smartwatch-ul vine sa completeze gama Galaxy Watch, care a debutat in toamna anului trecut si care aduce o serie de noutati fanilor brandului Galaxy.

Galaxy Watch Active, este varianta sport cu cadran de 40 mm in diametru. Noul gadget cantareste numai 25 de grame este construit din otel inoxidabil, dispune de rezistenta la socuri (grad militar – standardul MIL-STD-810G) si la apa (certificare IP68, 5ATM).

galay watch active

Ceasul permite atasarea de bratari de 20mm interschimbabile, Samsung punandu-ne la dispoztie o serie de modele de astfel de bratari cu design sport. Ecranul tactil AMOLED (rezolutie 360 x 360) de 1.1″ al smartwatch-ului este protejat de un strat de sticla Gorilla Glass 3, iar la interior vine echipat cu procesorul dual core Exynos 9110, dispune de 768MB RAM si 4GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

Galaxy Watch Active este dotat de Samsung Electronics cu o baterie de 230 mAh si ruleaza sistemul de operare Wearable OS v4.0  (Tizen). Ceasul ofera conectivitate Bluetooh 4.2, NFC, GPS, Wi-Fi b/g/n, iar incarcarea lui se face prin intermediul unui incarcator wireless.

Samsung spune si recomanda ca ceasul sa fie sincronizat cu un telefon Galaxy cu minim 1.5GB memorie RAM si versiunea sistemului Android 5.0 sau o versiune mai recenta. De asemenea poate fi sincronizat cu orice telefon iPhone care ruleaza iOS v9.0 sau o versiune mai actuala, incepand cu iPhone 5 si modele mai noi.

Ceasul Galaxy Watch Active va putea fi achizitionat in variante pe negru, argintiu, rose gold (auriu) si un verde marin, la pretul recomandat de 250 euro. In curand va fi disponibil si in oferta magazinelor de retail locale.

Pentru mai multe informatii tehnice despre smartwatch, sistemul sau de operare sau despre aplicatiile sale, accesati pagina dedicata de pe siteul Samsung.

https://www.youtube.com/watch?v=LRTqadjEkiQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!