Accesorii

De unde si cum comanzi o Husa de Telefon Personalizata potrivita si de calitate

 Tuturor ne place sa detinem lucruri care reflecta o parte din personalitatea noastra. Cu totii ne dorim sa avem un obiect personalizat si unic. Cel mai potrivit lucru personalizat ar fi cel pe care il folosim cel mai des. Husa de telefon personalizata este cel mai nou trend. In ultimii ani, acest tip de produs a crescut interesul cumparatorilor, iar pe piata au aparut din ce in ce mai multe magazine online care il comercializeaza.

 Inainte de a comanda o husa de telefon personalizata, trebuie sa stii cum ai vrea sa arate aceasta. Poti folosi o grafica personala, o poza cu cineva drag, un animal de companie sau un peisaj preferat, sau chiar mesaje motivationale, culori si tematici care te caracterizeaza. Pentru cei in pana de idei, unele magazine online de profil, pun la dispozitie o intreaga colectie de huse cu diverse tematici.

 

 

Huse de telefon personalizate

Cum ar trebui sa fie poza pentru viitoarea mea husa?

 

Fotografia folosita la personalizarea unei huse de telefon trebuie sa fie cat mai clara. Intotdeauna la print se evita ca elemente importante sa se situeze in marginea fotografiei.  De asemenea, trebuie sa tii cont de decupajele camerei telefonului tau, pentru ca detalii importante din poza sa nu se piarda. In acest sens, cei de la eHuse.ro pun la dispozitie pentru fiecare model de telefon, un simulator unde poti incarca fotografia pentru a vedea cu aproximatie cum va arata produsul final.

 eHuse.ro are o experienta de peste 3 ani in Huse Personalizate  si peste 10.000 de comenzi la activ.

Trebuie sa stiu exact ce model de telefon am?

Este foarte important sa iti selectezi modelul telefonului corect atunci cand comanzi o husa personalizata, deoarece fiecare husa de telefon este compatibila doar pentru modelul pentru care a fost fabricata.  Pentru a afla exact ce model de telefon ai, trebuie sa mergi in Setari>Despre Telefon. 

Trebuie sa mai stii ca produsele personalizate la comanda, conform Legislatiei din Romania, nu pot fi returnate. Pe buna dreptate, nimeni nu ar mai cumpara o husa cu poza ta.

 

De unde comand o Husa Personalizata?

 In primul rand, trebuie sa stii ca 70% din magazinele online care comercializeaza huse personalizate sunt reselleri. Incearca sa gasesti un site de producatori directi. Acestia cu siguranta au o experienta in spate in prelucrarea pozelor si in organizarea livrarilor.

 De exemplu, daca plasezi o comanda pe site-ul eHuse.ro, iar poza este nepotrivita, operatorii fie iti vor edita poza incat sa se preteze pe husa telefonului tau, fie vor solicita o alta poza in cazul in care fotografia nu este pretabila.

Huse Personalizate telefon

Cum sunt create Husele Personalizate?

Exista comercianti care pun o simpla fotografie sub husa transparenta. 

Cei de la eHuse.ro printeaza husele prin metoda UV. Acestea pot fi practic folosite imediat dupa print. Cerneala speciala folosita nu se sterge, nu sare, nu crapa si rezista foarte mult in timp. Husele folosite de acestia la print sunt din silicon transparent de 1mm, material care nu se largeste in timp, iar poza trimisa este printata pe toata suprafata acesteia, mai putin pe jumatate din laterale.

Acestea fiind spuse, speram ca v-am fost de folos in procesul de personalizare a husei pentru telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!