SmartphonesStiriTech

4000 de angajati chinezi au intrat in greva vineri, sistand productia de iPhone 5

angajati fabrica

Cei 4000 de angajati ai fabricii Foxconn (furnizor Apple) din provincia Zhengzhou, China, au intrat vineri, 5 septembrie in greva, datorita cerintelor de calitate impuse de catre Apple Inc, dar si a unui training inadecvat al acestora, legat de productia de telefoane iPhone 5.

China Labor Watch, precizeaza ca, muncitorii chinezi sunt pusi sub o presiune imensa pentru ca li se cere sa furnizeze telefoane iPhone 5 dupa o serie de standarde stricte impuse de Apple, fara a primi un training care sa le imbunatateasca rata productivitatii la locul de munca.

Acest raport mai spune ca ambele parti, atat Apple, cat si conducerea fabricii, erau la curent cu privire la defectele de design si cu toate acestea, ei au cerut in continuare cu strictete ca, calitatea telefoanelor sa fie respectata in tocmai, incluzand aici mici crestaturile (striatii) specifice de 0.02 mm si cerinte legate de protectia la zgarieturi a ramelor si a carcasei spate.

China Labor Watch mai noteaza ca datorita acestor cerinte, cat si lipsa unui training adecvat, angajatii fabricii Foxconn din China, nu vor putea produce unitati iPhone 5 la standardele impuse de Apple.

Avand in vedere numarul mare de cereri la nivel global pentru iPhone 5, aceasta problema ar putea duce la un nou val de intarzireri si nemultumiri in randul clientilor care au precomandat noul smartphone si pe care, inca nu l-au primit.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!