EvenimenteStiriTech

A doua editie Techsylvania are loc pe 6 – 9 iunie, la Cluj

techsylvania

In perioada 6 – 9 iunie, 2015, va avea loc evenimenul Techsylvania, unul din cele mai mari evenimente internationale pe zona de tehnologie si inovatie din regiune. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Stundetilor din Cluj-Napoca.

Techsylvania are drept scop promovarea comunitatilor din orasul Cluj-Napoca si din Romania ca centre ale tehnologiei recunoscute si confirmate la nivel international, dar si stimularea dezvoltarii de produse locale. Evenimentul ofera atat oportunitatea de interactiune sociala cu scopul stabilirii de parteneriate, gasirii de finantari sau obtinerii de mentorat din partea expertilor, cat si a promovarii unor idei tehnice revolutionare din randul programatorilor romani.

Cea de a II-a editie debuteaza cu un hackathon (maraton de programare) de 24 de ore, in perioada 6 – 7 iunie, care se adreseaza unui numar de peste 130 programatori pasionati, dornici sa puna bazele unor aplicatii din domeniul dispozitivelor wearable (purtabile) si internet of things (IoT). Aceste dispozitive, cele mai noi din domeniu, vor fi puse la dispozitia participantilor prin intermediul partenerilor evenimentului.

A doua parte a evenimentului va fi conferinta, care va avea loc in perioada 8-9 iunie, unde temele de discutie vor gravita in jurul celor trei teme principale: Cod (cele mai noi solutii si teme tehnice), Produs (managementul produsului, marketing), Finantare (modalitati de finantare si tipuri de investitii). In cadrul acestei conferinte va vorbi Andrei Dunca, care e la prima aparitie publica de cand a inceput sa lureze la Facebook Inc, Florin Talpes CEO-ul BitDefender, precum si alti oameni reprezentand branduri ca Uber, PayPal sau Techstars.

Techsylvania asteapta peste 600 de participanti, fiind un bun prilej pentru invitatii din diverse medii de a impartasi cunostinte utile, care sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului tehnologic si al gradului de inovatie din Cluj-Napoca si Romania.

Cei ce doresc sa participe, se pot inregistra online pe site-ul evenimentului Techsylvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!