AndroidAPLICATIISmartphonesSOFTWAREStiri

A5 Smiley primeste Android 4.4, de la Allview

A5 Smiley primeste Android 4.4

A5 Smiley primeste Android 4.4

In urma cu doua saptamani, Allview a anuntat ca o serie de dispozitive vor primi actualizare Android 4.4 in urmatoarele luni. Saptamana trecuta, tableta AX4 Nano a primit si ea actualizare Android 4.4fiind al 2-lea dispozitiv actualizat la versiunea KitKat, primul fiind smartphone-ul X2 Soul.

Saptamana acesta, Allview A5 Smiley primeste Android 4.4. Instalarea actualizarii se poate face prin doua modalitati:

  • Daca numarul Versiunii este SV10 – se aplica procedura de update SW nr. 1; (pagina update)
  • Daca numarul Versiunii este SV13.0 – se aplica procedura de update SW nr.2. (pagina update)

Urmariti cu atentie pasii de pe paginile de actualizare, pentru a actualiza smartphone-ul cu succes. Recomandam ca dispozitivul sa fie complet incarcat, pentru a nu intampina intreruperi in timpul actualizarii, datorita lipsei de baterie.

22 Comments

  1. Mile la alview a5 smiley am avut updateul dar lam dus la reparat di avea prima versiune .Ac um cand incerc sa updatez zice your target doesn’t support over the air.Ce sa fac si numi zice sa resetez telu ca am facut asta

  2. cat te-a costat operatiunea ca si eu am aceiasi problema si personalul de la allview mi-a spus ca tre sal duc la service contracost,mi-a distrus telefonul update-ul asta.Uite asa isi pierd clientii,eu mi-am luat de la ei 12 modele de telefon si 3 tablete,eram multumit de ei,dar dupa treaba asta renunt definitiv la produselor lor.

  3. Si eu tot la acelasi lucru ma gandeam…Android 4.4 Kitkat are cel putin 350Mb (actualizarea de soft). Nu inteleg de ce faceti update prin conexiune de date de la operatori.. in loc sa alegeti WiFi sau actualizare manuala prin calculator.

  4. Una sunt Datele mobile, alta este Wi-Fi. Trebuie sa activezi Datele mobile ca sa nu iti mai arate notificare. Dar, daca ai abonament pe cartela, nu e recomandat.

  5. Florin, el a vrut sa zica ca Smartphone-ul are 100 MB(Megabiti) rezervati pt. actualizare, iar actualizarea probabil are mai mult de 100 de MB. Macar, asta am inteles eu.

  6. nu merge la digi ,am incercat eu si te scoate afara precum ca ai versiunea de la digi si da digi codeaza telefoanele

  7. Da, merge! Pentru că RCS&RDS nu codează telefoanele, deci nu e nicio problemă în instalarea unei actualizări software pe unul dintre telefoanele achiziționate prin intermediul lor. Deci poți instala liniștit! :)

  8. Ai OK Google, dar pt. asta trebuie sa instalezi Google Now Launcher din Google Play. Iar cu Kitkat telefonul se misca mult mai bine, fiind optimizat pt. memorie mai putina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!