StiriTelecom

Abonamentele Colibri aduc noi beneficii utilizatorilor 4G

abonamentele colibri

Abonamentele Colibri aduc noi beneficii utilizatorilor 4G

Orange aduce mai multe avantaje pentru internet mobil 4G si internet pentru acasa si birou, simplificand la 3 variante abonamentele Colibri si Colibri Explore, cu preturi de 11, 17 si 21 euro/luna (TVA inclus), potrivite unei utilizari individuale sau impreuna cu familia ori prietenii. Abonamentele au mai mult trafic de internet inclus, viteze medii reale de 60-80 MBps si trafic nelimitat in timpul noptii prin Happy Night.

“Cu cea mai mare acoperire 4G, de 78% din populația urbană, și viteze medii reale de 60-80 Mbps prin 4G și 150 Mbps prin 4G+, Orange le oferă clienților internet de mare viteză pe care se pot baza atât în mișcare, cât și acasă sau la birou. Cu noile abonamente de internet oferim clienţilor și mai multe motive să-şi echipeze tabletele şi computere personale cu conexiuni 4G, beneficiind astfel de o experiență online remarcabilă, fie că vor să lucreze, să se joace online sau să urmărească filme, fără constrângerea unui cablu și fără a aștepta instalarea unui serviciu.” a spus Vanina Ungureanu, Business Division Manager la Orange România.

In functie de nevoile clientilor, acestia pot alege ca dupa terminarea traficului 4G inclus sa poata folosi nelimitat internetul la viteze de 128 Kbps fara costuri suplimentare, prin optiunea Cost Control, sau sa beneficieze in continuare de vitezele 4G, dar cu un tarif de 1 euro/500MB. Noile abonamente Colibri si Colibri Explore, clientii au acces la Orange TV Go si 1GB trafic suplimentar/luna pe o perioada de 3 luni, pentru a se bucura de filme, seriale si emisiuni.

Mai mult decat atat, abonamentele au in oferta si un dispozitiv compatibil 4G, de la modem USB, Wi-Fi sau tableta. De exemplu, la abonamentele Colibri Explore, clientii pot alege dintr-un portofoliu bogat de tablete. La abonamentul Colibri Explore 11 (2GB trafic de internet, recomandat pentru utilizare individuala), clientii primesc tableta Vonino Onyx QS la 0 euro. La Colibri 21 (8GB trafic de internet), clientii primesc tableta LG G Pad 8.0, la 0 euro. Preturile tabletelor sunt valabile la activarea/prelungirea abonamentelor pe 2 ani.

Beneficiile nu se opresc aici, deoarece urmeaza si abonamentele Home Pack, Office Pack si Business Pack, abonamente de internet pentru acasa si birou. Acestea beneficiaza de viteza ridicata in reteaua 4G si conectare rapida, fara a necesita instalarea de catre un operator. Dispun de trafic nelimitat de internet, primii 75GB la viteze medii reale de 60-80 MBps prin reteaua 4G, apoi viteza scade la 256 Kbps prin optiunea Cost Control. Si optiunea Happy Night este inclusa, precum si 25GB spatiu de stocare in Orange Cloud. In plus, aceste abonamente ofera si apeluri nelimitate catre retelele fixe nationale sau numerele favorite din reteaua Orange, precum si sute de minute nationale si internationale. La toate abonamentele de internet pentru casa si birou, clientii pot primi routerul Wi-Fi 4G Huawei E5172 la 1 euro. Mai multe detalii despre noile beneficii la abonamentele Colibri gasiti pe site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!