Abonatii Orange pot urmari Liga 1 pe telefon, tableta si laptop

0

Abonatii Orange pot urmari Liga 1

In urma unui parteneriat incheiat astazi intre Orange Romania si Liga Profesionista de Fotbal, operatorul telecom devine sponsorul principal al Ligii 1, care devine astfel Liga 1 Orange. Astfel, toti abonatii companiei telecom au acces la programele Look TV HD si Look Plus HD de pe smartphone, tableta si laptop prin abonamentele Orange Me, Orange Pro sau Orange Net, care contin oferta Orange TV GO.

„Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012™ și UEFA EURO 2016™. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil”, a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

De asemenea, clientii operatorului cu un abonamnet mai vechi, isi pot activa oricand optiunea Orange TV Go, care ofera acces la aceste canale TV ce transmit in direct meciurile din Liga 1 la fotbal.

Odata ce ati contractat optiunea Orange TV Go la abonament, nu va ramane decat sa descarcati aplicația Orange TV Go de pe Google Play store sau App Store, sau puteti accesa tvgo.orange.ro, pentru a le urmari de pe un calculator. Accesul in Orange TV Go  se face pe baza contului online creat cu numarul de abonament care ofera acces la serviciul TV.

Pentru a urmari meciurile pe televizor, aveti nevoie de un abonament Orange TV prin satelit sau e necesara achiziția unui stick Orange TV.

Oferta este disponibila si poate fi activata pana pe 10 ianuarie 2016. In plus, traficul de internet in aplicaaia Orange TV Go si pe site-ul tvgo.orange.ro este gratuit pana la 31 decembrie 2015, anunta operatorul telecom.

De curand, Orange Romania a introdus in oferta sa noua Dacia Duster connected si smartwatch-urile Vector, fiind unul dintre cei mai activi operatori pe piata locala.

Articolul precedentANCOM transmite in direct 2020: Odiseea Telecom, marti, 17 noiembrie
Articolul următorProgramul Samsung de actualizari Android 6.0 scurs online. Vezi cand vei primi update-ul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.