Stiri

Accesorii mai ieftine in oferta retailului romanesc

Accesorii mai ieftine

Odata cu sosirea sezonului rece, cand temperatura scade sub 10 grade, incep sa apara si ofertele ceva mai atractive in retailul romanesc. Astfel ca, frigul, este tot mai des asociat cu reducerile, mai ales ca, in aceasta perioada, au loc evenimente promo precum BlackFriday sau de diferitele sarbatori traditionale romanesti ce ii preced Craciunului, numai ca trebuie sa fiti vigilenti, deoarece nu toate produsele beneficiaza de o reducere reala!

Ne aflam la inceputul lunii noiembrie, practic, perioada cand adevaratele reduceri la anumite produse isi fac aparitia in ofertele magazinelor online, iar weekend-ul acesta eMAG ofera o reducere destul de interesanta segmentului de accesorii pentru mobil, laptop sau tableta, astfel ca este un prilej bun ca sa aruncati macar o privire pe oferta magazinului, ca cine stie, poate ochiti un accesoriu util gadgeturilor voastre. Eu unul, am neaparata nevoie de o husa pentru smartphone-ul meu cu carcasa metalica, deoarece, atunci cand il tin in buzunarul de la blugi simt cum se amplifica frigul prin pantaloni sau il simti cat de rece e telefonul atunci cand il ti-i in mana. In plus, ii ofera protectie si gadgetului la anumite socuri mecanice.

Daca ati descoperit o oferta interesanta la un anumit accesoriu, astept cu interes comentariile si sugestiile voastre despre ceea ce ar merita achizitionat weekend-ul acesta de pe eMAG.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!