AccesoriiSmartphonesStiri

Accesorii Samsung Galaxy Note 7 (video)

Accesorii Samsung Galaxy Note 7

Odata cu lansarea noului gadget de tip phablet din gama Galaxy Note, Samsung Electronics a prezentat in cadrul aceluiasi eveniment de la New York si o serie de accesorii pentru Galaxy Note 7.

Primul dintre ele este o carcasa care se ataseaza pe spatele lui Note 7 denumita BackPack, accesoriu ce ofera un plus de autonomie dispozitivului (3.100 mAh), avand si functie de power bank (incarcare wireless). Acest BackPack este si el rezistent la apa si praf ca si Note 7 si S Pen-ul sau.

S view Standing Cover_2

Un alt accesorii util este S View Standing Cover, care functioneaza, atat ca husa de protectie, cat si ca suport pentru sprijinirea gadgetului la un unghi de vizualizare de 60 de grade pe suprafete plane.

De asemenea, Samsung a anuntat noua varianta a castii Gear VR pentru 2016 (suporta USB 2.0 si USB-C), precum si doua lentile ce se pot atasa terminalului, un dongle USB si tastatura fizica QWERTY atasabila frontal.

Samsung Electronics nu a oferit detalii despre pretul acestor accesorii destinate phabletului Galaxy Note 7, insa vom reveni cu detalii atunci cand ele vor fi disponibile pe piata noastra.

USB type C to Micro USB Adapter_3 Keyboard Cover_3

https://www.youtube.com/watch?v=sYcLbG-A8jw

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!