AccesoriiSmartphonesStiriVideos

Accesoriile Nokia Lumia 1020 transforma telefonul intr-un aparat foto complet (Video demo)

accesoriile nokia lumia 1020

Joi, 11 iulie, Nokia a lansat cel mai noul model high-end de smartphone – Nokia Lumia 1020 cu Windows Phone 8, care aduce o noutate importanta pe acest segment de piata si anume o camera foto de 41MP cu tehnologie Pureview, lentile Carl Zeiss si zoom optic, cu ajutorul carora telefonul se transforma instantaneu intr-un „DSLR” compact ce ii ofera posesorului capacitatea de a fotografia / filma la o calitate mult superioara tuturor camerelor foto de pe oricare alt smartphone disponibil la aceasta data in comert.

In plus, smartphone-ul Nokia Lumia 1020 va fi accesorizat optional cu un „maner” care transforma rapid telefonul, la propriu, intr-un aparat foto, un mini trepied, un capac echipat cu un sistem de incarcare wireless, sistem ce a fost scos din dotarile standard ale telefonului, deoarece finlandezii au dorit sa mentina silueta telefonului la o dimensiune a grosimii, agreabila utilizatorilor.

Nu am inteles exact daca toate acceste accesorii la un loc vor costa $80 de dolari, sau daca, doar manerul care transforma telefonul intr-un aparat foto. Important este faptul ca aceste accesorii vor ridica pretul telefonului la $800 (pretul Lumia 1020 se invarte undeva intre $650 si $700, conform zvonurilor). Momentan, Nokia nu a dorit sa dezvaluiasca pretul intreg al telefonului, ci doar pe cel, pe care clientii din SUA il vor plati pentru un abonament pe 2 ani de zile – $300 prin operatorul AT&T.

Mai jos avem un demo, care ne arata toate aceste accesorii ale telefonului Nokia Lumia 1020.

httpvh://youtu.be/Q8R-a6wzPqg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!