PC DesktopStiri

Acer a lansat doua noi desktop-uri cu Windows 10

Acer a lansat doua noi desktop-uri cu Windows 10

Acer a lansat doua noi desktop-uri cu Windows 10, pe piata din Romania. Noul Revo Build este un mini PC, care permite utilizatorilor o personalizare a desktop-ului cu diferite module, iar noul Aspire U5-710 este un all-in-one PC de 23.8 inch, carcasa acestuia fiind de doar 37 mm.

Modelul Aspire U5-710 beneficiaza de cea mai noua generatie de procesoare Intel Core i7 si i5, de grafica NVIDIA GeForce, memorie RAM de pana la 16GB si camera Intel RealSense (permite scanarea obiectelor 3D, controlul PC-ului prin gesturi sau autentificarea prin intermediul Windows Hello), iar spatele sistemului are o finisare inovatoare datorita imbinarii imprimarii 3D cu gravura cu laser in timpul fabricatiei.

Ecranul modelului all-in-one de la Acer, este unul de 23.8 inch cu tehnologie IPS multi-touch si rezolutie de 1.920 x .1080 de pixeli, iar din punctul de vedere al sunetului, regasim tehnologiile Dolby Audio, Acer TrueHarmony si Acer Purified Voice.

acer-revo-build

Modelul Revo Build (M1-601) apartine unei serii de mini PC-uri cu constructie modulara si dimensiuni de 125 x 125 mm. Modulele au capabilitari diferite, se conecteaza prin pini si se aliniaza prin magneti. La lansare vor fi disponibile modulele hard-drive de 500GB sau 1TB, in timp ce bateria externa wireless, modulul audio cu difuzor si microfoane vor fi lansate treptat. In unitatea de baza pot fi incluse procesoarele Intel Pentium sau Intel Celeron, grafica Intel HD Graphics si 8GB de memorie RAM DDR4.

Ambele desktop-uri vor fi disponibile din noiembrie, cu preturi incepand de la 4.999 Lei pentru Acer Aspire U5-710 si 1.099 Lei pentru Acer Revo Build M1-601.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!