EvenimenteSmartphonesStiri

Acer a lansat Liquid Jade 2, Liquid Zest si Zest 4G la MWC2016

Acer a lansat Liquid Jade 2, Liquid Zest si Zest 4G

Acer a prezentat in cadrul Mobile World Congress 2016 noua linie de telefoane Liquid cu sistemul de operare mobil Android, care curpinde trei modele: Liquid Jade 2, Liquid Zest si Liquid Zest 4G.

Telefoanele nu rup gura targului din Barcelona, insa, raportul calitate-pret pare a fi unul atractiv pentru cei in cautarea unui smartphone accesibil sub un brand recunoscut la nivel global.

acer-liquid-jade-2

Acer a echipat modelul Liquid Jade 2 cu un ecran IPS Full HD de 5.5 inci in diagonala, cu procesorul hexa-core Snapdragon 808, cu 3GB memorie RAM, 32GB ROM (spatiu intern), camera foto de 21MP pe spate, 8MP frontal si tehnologie Digital True Surround Sound. Pretul acestui model nu a fost deocamdata anuntat.

Modelele Liquid Zest si Liquid Zest 4G vin cu procesoare quad-core de la MediaTek tactate la frecventa de 1.3GHz (MT6580, respectiv MT6735 pe modelul 4G LTE), cu un ecran IPS HD (1.280 x 720 pixeli) de 5 inci in diagonala si tehnologie DTS Play-Fi.

liquid-zest

Acer va comercializa aceste doua modele in Europa la un pret de 110 Euro pentru modelul Liquid Zest, respectiv 150 de Euro modelul Liquid Zest 4G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!