Stiri

Acer anunta displayul Predator, cu diagonala 65″ si tehnologie Nvidia G-Sync

Acer anunta displayul Predator

Acer lanseaza display-ul de gaming Predator cu diagonala de 65 inci si tehnologie NVIDIA G-SYNC, introducand astfel ecranele mari in jocurile pe calculator. Imensul ecran de jocuri Predator se bazeaza pe aceleasi specificatii de varf pe care predecesorii sai le pretuiesc si integreaza capabilitatile de streaming NVIDIA SHIELD pentru a reda filme si emisiuni TV la calitate uimitoare 4K HDR.

Acer anunta displayul Predator

La 65 de inci, display-ul Predator de mari dimensiuni dedicat gamingului (BFGD) suporta cele mai recente specificatii ale jocurilor de care consumatorii s-au bucurat intotdeauna pe ecranele de gaming Predator. Este echipat cu tehnologie NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate, care ofera o experienta de joc fara bariere, fluida si fara intreruperi, precum si o latenta ultra-scazuta la 4K 120Hz. O lumina de fundal directa ofera luminanta de pana la 1.000 de niti, un contrast mai ridicat, negru mai intens si alb mai stralucitor.

Divertisment si Control Smart Home cu NVIDIA SHIELD

Noul BFGD Predator dispune de capabilitati integrate NVIDIA SHIELD, astfel incat jucatorii pot comuta cu usurinta intre jocuri si alte forme de divertisment. O telecomanda integrata si un controller de gaming ofera navigare usoara si acces la filme si emisiuni TV de la cele mai populare aplicatii de streaming. Intreaga experienta poate fi controlata prin voce, datorita suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia G-SYNC cu rata de refresh variabila potriveste rata de refresh a ecranului cu rata reala a cadrelor sursei video, astfel incat continutul video este prezentat in forma in care regizorii au dorit sa fie vazut initial.

3 Comments

  1. Arata destul de bine o informatie foarte utila mai ales iubitorilor de jocuri

  2. Cred ca ofera o super experienta. As dori sa incerc.

  3. Arata extraordinar de bine și modern si cu asa specificații tehnice! Bravo Acer!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!