StiriTablete

Acer ar putea lansa o tableta Predator, dedicata jocurilor

tableta Predator

In luna aprilie a acestui an Acer isi anunta intentia de a lansa o serie de gadgeturi sub brandul Predator (seria de gaming a taiwanezilor), iar tableta de 8 inci din articolul de astazi, este unul dintre ele.

Pe langa faptul ca va beneficia de un ecran tactil de 8 inci, tableta Predator, se zvoneste ca va fi echipata cu procesorul  Intel Atom Z8700 si ca va fi comercializata pana la finele anului, producatorul taiwanez intrand deja in productie cu acest model.

Chiar daca piata de tablete este intr-un oarecare declin, Acer se asteapta sa vanda o astfel de tableta Predator, deoarece sunt foarte putine tablete cu Android special construite pentru segmentul de gaming. Un exemplu ar fi NVIDIA Shield.

In anul in curs, strategia Acer este aceea de a se concentra pe produsele de gamng, pe Chromebook-uri si pe dispozitivle 2-in-1, probabil fiindca sunt cele mai cautate dispozitive ale sale.

De asemenea, PC Desktopul Predator din seria G6 lansat la Gamescon in urma cu aproximativ 2 saptamani, va intra in comert la nivel global incepand de luna viitoare.

Credeti ca o tableta de gaming este ceea ce lumea are nevoie in acest moment, din punct de vedere al tabletelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!