SmartphonesStiri

Acer Liquid S2 anuntat ca cel mai puternic dispozitiv pana in prezent (tehnologie 4K, Snapdragon 800, ecran 6″ FHD)

Acer Liquid S2 anuntat

Acer pare sa fi studiat piata in ultimii ani, lansand doar dispozitive accesibile si ieftine pe segmentul mobile. Ei bine, astazi au intrat puternic prin lansarea phablet-ului de 6 inch – Acer Liquid S2, urmasul lui Acer Liquid S1.

In momentul de fata Acer Liquid S2 este cel mai puternic dispozitiv lansat vreodata pe acest segment: este dotat cu un ecran IPS Full HD (1920×1080), are un procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz, 2GB de RAM, o baterie cu o capacitate de 3300 mAh, conectivitate 4G LTE, o camera foto de 13 megapixeli pe spate, una de 2 megapixeli frontatal capabila sa redea video in format Full HD si bineinteles sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, la care Acer a adaugat o serie de functii software pentru a mari productivitatea si experienta utilizatorilor. Phablet-ul permite inregistrarea de videoclipuri in format 4K, ceea ce inseamna ca este primul de acest fel (bineinteles ca Samsung va lansa peste 2 zile Galaxy Note III, care se spune ca va beneficia de acelasi tip de tehnologie).

Acer Liquid S2 va fi disponibil abia de la sfarsitul lunii octombrie. Momentan nu sunt detalii despre pretul acestui dispozitiv Acer, dar va putem spune ca, va fi disponibil mai intai in Europa si Asia (SUA mai tarziu) pe negru, alb si rosu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!