AndroidSOFTWAREStiri

Actualizare Android 4.3 pentru Galaxy S4 (GT-I9505) disponibila in Germania, in curand si in Romania. Galaxy Note II si Galaxy S III spre finalul lui noiembrie

Galaxy S4 32GB

La IFA 2013, Samsung Electronics promitea clientilor sai ca incepand din luna octombrie va distribui o actualizare Android 4.3 pentru posesorii de telefoane Galaxy S4. Iata ca incepand de astazi, posesorii de S4 LTE din Germania se bucura de upgrade-ul la versiunea de Android 4.3. Acest lucru nu poate insemna decat un singur lucru, ca in cel mai scurt timp si posesorii de Galaxy S4 GT-I9505/I9500 din Romania, vor primi upgrade la noua versiune, bineinteles, in functie si de operatorii locali care vor trebui sa verifice acest software inainte de distribuirea lui.  Cei care l-au achizitionat la liber vor beneficia de aceasta actualizare Android 4.3, ceva mai repede.

Aceasta actualizare aduce o serie de imbunatatiri, cum ar fi: suport pentru smartwatch-ul Galaxy Gear, Samsung Know, Samsung Wallet, o noua tastatura Samsung, optimizarea memoriei RAM, si alte careva imbunatatiri pe partea de performanta a telefonului.

Posesorii de Samsung Galaxy Note II si Galaxy S III vor trebui sa mai astepte pana luna viitoare. Cel putin, acestea sunt ultimele vesti venite pe canale neoficiale.

Pentru alte modele de smartphone Samsung, va rog sa verificati acest articol.

sursa

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!