AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Actualizare Android 5.0.2 pentru Galaxy S6 si S6 Edge

Actualizare Android 5.0.2 pentru Galaxy S6

Actualizare Android 5.0.2 pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge distribuita de Samsung si operatorii europeni, catre posesorii de astfel de telefoane.

O parte din posesorii de telefoane Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge s-au plans in ultima vreme de probleme de memorie, telefoanele lor ramanand uneori numai cu 200 pana la 400MB de RAM din totalul de 3GB, in plus, acestia s-au plans si de faptul ca anumite aplicatii se inchid din senin.

O noua actualizare Android 5.0.2 pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge este distribuita de saptamana aceasta in Europa, se pare. Noul firmware build G920FXXU1AODG posibil sa repare aceste probleme de memorie RAM intampinate de o parte dintre posesorii de astfel de gadgeturi. Momentan nu putem confirma acest lucru, insa daca ati primit deja aceasta actualizare de soft si simtiti orice fel de imbunatatire a performantei, va rugam sa comentati pe acest articol.

s6-ram-update

Actualizarea Android 5.0.2 pentru Galaxy S6 si S6 Edge are 138MB marime si este distribuita printr-o notificare de descarcare (OTA). Asigurati-va ca aveti cel putin 40-50% baterie si o conexiune stabila, de preferat WiFi.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!