iOSSOFTWAREStiri

Actualizare iOS 7.1 aduce imbunatatiri Siri, Touch ID si suport CarPlay

Actualizare iOS 7.1

Actualizare iOS 7.1 distribuita Apple

Posesorii de iPhone 5S care au „suferit” pana in prezent de probleme legate de noua functie Touch ID a telefonului, vor fi bucurosi sa afle, ca incepand de astazi Apple distribuie iOS 7.1 care aduce o serie de imbunatatiri, inclusiv o detectare mai buna a amprentelor prin functia Touch ID.

Aceasta actualizare iOS 7.1 poate fi identificata ca build 11D167 si mai aduce imbunatatiri asistentei virtuale Siri, care  pana in prezent doar detecta cand utilizatorul se oprea din vorbit. Dupa aceasta actualizare posesorii de iPhone vor putea tine apasat butonul Home pe durata comenzilor vocale si apoi sa ii dea drumul cand termina de vorbit, cam ca pe o receptie. De acum, camera foto poate fi setata sa porneasca direct in functia care permite fotografiere HDR.

Cei care detin modelul iPhone 4 vor aprecia aceasta actualizare iOS 7.1, pentru faptul ca aduce o imbunatatire a performantei telefonului, se va misca ceva mai bine. O alta functie de care proprietarii de masini compatibile se vor putea bucura este functia CarPlay.Notificarile FaceTime se vor sincroniza pe toate dispozitivele prin iCloud.

actualizare-ios-7-1

Cam acestea ar fi cele mai importante noutati care merita mentionate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!