AndroidSOFTWAREStiriTablete

Samsung Galaxy Note 8.0 primeste o actualizare de 175MB (N5100XXBMF1) in Europa

tableta Galaxy Note 8.0

Lansata la inceputul acestui an si disponibila de aproximativ o luna de zile in toate magazinele din Romania, tableta Samsung Galaxy Note 8.0 (GT-N5100) cu  S Pen (stylus) primeste primul sau update major in Europa.

Actualizarea build number N5100XXBMF1 se distribuie incepand de astazi in Germania si posibil in alte cateva tari din Europa precum Franta, Italia, Spania sau Anglia. Update-ul  are o dimensiune de aproximativ 175MB si aduce o serie de imbunatatiri tabletei Galaxy Note 8.0, cum ar fi o mai mare stabilitate a sistemului de operare, care ramane la versiune Android 4.1.2 (JellyBean) si o bara de notificari transparenta.

Momentan nu avem informatii de la Samsung Eletronics Romania, daca acest software update este disponibil si in Romania, dar vom reveni cu detalii atunci cand le von detine. Daca, intre timp reusiti sa instalati aceasta actualizare cu ajutorul Samsung Kies sau OTA (notificare wireless), va rugam sa reveniti pe acest articol si sa lasati un comentariu. Va multumim.

gnote8-actualizare-soft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!