SOFTWAREStiriTechWindows

Actualizarea Windows 8.1 din 12 August nu va fi Update 2, ci una normala

actualizarea windows 8.1

Actualizarea Windows 8.1 programata pe 12 August va fi una obisnuita

Zvonurile cum ca actualizarea Windows 8.1 pregatita de Microsoft pentru luna August va fi una majora numita „Update 2„, sunt infirmate chiar de catre companie. Un comunicat oficial lamureste publicul cu referire la urmatoarea actualizare pentru sistemul de operare Windows.

Astfel, actualizarea Windows 8.1 programata pe 12 August va fi una obisnuita, ce va avea „la pachet” actualizari de securitate, dar si actualizari pentru o mai buna performanta a dispozitivului in sine, fie laptop, PC sau tableta. Actualizarea Windows 8.1 va fi livrata prin Windows Update (WU), Microsoft Update (MU) si Windows Server Update Services (WSUS).

Cateva din functiile ce vin in actualizarea Windows 8.1 de pe 12 august sunt:

  • Imbunatatire precizie touchpad. Utilizatorii vor avea 3 noi setari: poti lasa touchpad-ul activat cand un mouse este conectat; click dreapta este permis pe touchpad; double-tap si drag.
  • Miracast Receive – expune un set de API-uri Wi-Fi direct pentru driverele IHV (Independend Hardware Vendor) si driverele OEM, pentru dezvoltarea unor aplicatii Windows 32-bit care sa ruleze pe versiuni Windows 8.1 x86 sau x64, activand calculatorul ca un receptor Miracast.
  • Reducerea solicitarilor de autentificare pentru SharePoint Online – numarul de solicitari pentru autentificare este redus atunci cand sunt accesate site-uri SharePoint Online. Daca este selectat campul „Pastreaza-ma autentificat” atunci cand te autentifici pentru prima oara, nu se vor mai afisa alte solicitari de acest gen pe viitor privind accesarea site-urilor SharePoint Online.

Actualizarea Windows 8.1 va fi livrata automat prin Windows Update (WU) si optional prin Windows Server Update Services (WSUS).

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!