SmartphonesSOFTWAREStiriWindows Phone

Pagina de informare despre actualizarile Lumia editata de Microsoft. Incepe distribuirea Windows 10 Mobile?

Telefoanele Lumia primesc actualizare Windows 10

Actualizarile Lumia la Windows 10 Mobile, ar putea incepe inca de saptamana viitoare, daca zvonurile actuale sunt reale sau au vreun sambure de adevar.

Microsoft a anuntat de ceva vreme lista terminalelor Lumia, care vor primi o actualizare de software la noua versiune de Windows. Ba chiar, am primit informatii oficiale, ca noul sistem Windows 10 Mobile va sosi pe modelele Lumia care acum ruleaza Windows Phone 8.1, de la inceputul lunii decembrie. Insa, o actualizare a paginii oficiale (site-ului) facuta in ultimele 24 de ore de companie si cu ajutorul careia Microsoft comunica informatii despre cele mai noi versiuni de firmware pare sa indice ca Windows 10 Mobile, ar putea sosi ceva mai devreme decat e stabilit.

Incepand cu saptamana viitoare, Microsoft va incepe comercializarea noilor telefoane Lumia 950 ce vin direct cu Windows 10 Mobile, si in acelasi timp, ar putea incepe distribuirea acestei mari actualizari de software.

Atentie! Microsoft se va ocupa de toata aceasta distribuire de software, operatorii telecom fiind dati laoparte de catre companie, pentu a evita intarzierile de update, cum se intampla in cazul utilizatorilor de gadgeturi cu Android.

Din lista telefoanelor care vor trece de la WP 8.1 la W10M fac parte: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (modelul cu 1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 si Lumia 930.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!