AccesoriiHardwareStiri

Adata SD600, cel mai nou SSD cu tehnologie 3D Nand al producatorului

Adata SD600

Adata Technology a anuntat astazi lansarea SSD-ului extern Adata SD600, care utilizeaza tehnologia ultra-performanta 3D TLC NAND, oferind doua variante cu capacitate de 256GB si respectiv 512GB. Drive-ul atinge viteze de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere, depasind cu usurinta HDD-urile externe. Produsul cantareste doar 90g, pentru a oferi portabilitate convenabila si functioneaza fara drivere, cu Windows PC, Xbox One, PS4 si Android. SD600 este disponibil in doua variante de culoare: negru complet si rosu-negru, fiind realizat din materiale rezistente la impact, pentru un design sportiv, potrivit stilurilor active de viata.

Noul SSD SD600 atinge o viteza de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere. Chiar si in cele mai bune circumstante, hard disk-urile mecanice interne sau externe nu pot spera sa se apropie de aceste performante. De aproximativ patru ori mai rapid decat unitatile HDD, noul SD600 scurteaza timpii de incarcare, lucru care duce la jocuri si aplicatii mai fluide, ori de cate ori este nevoie de un streaming rapid.

0309 SD600 FEA 1001

Adata SD600 este echipat cu tehnologie 3D TLC NAND Flash. ADATA si industria in ansamblu utilizeaza memorie de tip 3D, deoarece ofera densitate, fiabilitate si longevitate crescuta, comparativ cu memoria 2D. SD600 va fi disponibil in doua variante, cu capacitati de 256GB si de 512GB.

Datorita integrarii DRAM cache si a SLC cache, SD600 nu incetineste si nici nu se blocheaza atunci cand se confrunta cu sarcini grele sau cu fisiere de dimensiuni mari. Cache-ul SLC prezinta un interes deosebit, permitand ca o parte a capacitatii drive-ului sa functioneze in modul pSLC (pseudo single-level cell), lucru extrem de util pentru manipularea operatiunilor cu prioritate ridicata.

Noul SSD SD600 cantareste doar 90g, mai putin de jumatate din greutatea celui mai usor hard disk extern. Utilizatorii il pot purta cu usurinta oriunde si il pot tine in buzunar sau in rucsac, fara a simti vreun inconvenient. Conectarea la dispozitive prin USB 3.1 se realizeaza fara efort, SD600 fiind complet compatibil cu desktop-uri si laptop-uri cu Windows, Xbox One, PS4 si Android. Este realizat din materiale rezistente la impact, pentru a adauga un nivel suplimentar de protectie in caz de cadere sau socuri, frecvent intalnite intr-un stil de viata activ.

9 Comments

  1. Folosesc aproape zilnic SSD extern la servici. M-ar incanta mult unul atat de performant. O sa fiu cu ochii pe el.

  2. Suna promițător, este un produs de urmărit pe viitor!

  3. are o performanta uluitoare,si o stocare foarte mare
    dar pretul banuiesc ca este piperat

  4. nu imi vine sa cred ca poate cantari atat de putin!!! oricum spatiul de stocare este mai mult decat generos

  5. Sper ca in curand aceasta tehnologie sa devina cat mai accesibila. Evolutia observ ca este pe un trend ascendent si in mod accelerat

  6. Ce caracteristici are,ce-ar ajuta și pe mine,dar…prețul cum o sa fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!