StiriTelecom

Ai cartela prepaid Telekom Romania? Atunci comunici nelimitat urmatoarele 6 luni

telekom

Telekom Romania a anuntat astazi, ca incepand din data de 25 mai, a introdus o noua optiune unica clientilor care utilizeaza cartele prepaid, care le permite sa comunice nelimitat in reteaua Telekom prin SMS, MMS si prin aplicatia  joyn by Telekom, precum si in afara retelei folosind WhatsApp. In aplicatia WhatsApp, traficul de date national gratuit si nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video. Mai mult, chiar daca ai sau nu activa o extraoptiune, sau daca ai sau nu credit pe cartela, aceasta noua optiune este valida pentru toti clientii prepaid noi sau vechi.

Unicitatea noii caracteristici este data de faptul ca utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promoție indiferent dacă au credit disponbil sau o extraopțiune activă. Telekom este singurul operator național care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fără a avea o extraopțiune activată sau credit disponibil.

POSTER FIX 480x680+5

Utilizatorii Clienții Telekom care folosesc cartele preplătite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca aceștia să efectueze acțiuni suplimentare. Oferta este disponibilă pentru toți utilizatorii noi și existenți Telekom de cartele preplătite, cu excepția utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hibrid.

Promoția se va desfășura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015 (pe o perioada de 6 luni de zile). Toți utilizatorii de cartele preplătite Telekom se pot bucura de această promoție atâta timp cât cartela este valabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!