SmartphonesStiri

Allview lanseaza doua smartphone-uri dual-SIM de top – P4 si P5 Alldro

Allview, un important producator de tablete si smartphone-uri pe piața romaneasca a anuntat lansarea a doua smartphone-uri dual-SIM de top: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro.

Sa le luam pe rand. Allview P4 este primul smartphone produs de companie, ce vine cu suport Dual-SIM, masoara 9.8 mm in grosime, este echipat cu un ecran de 4.3″ Super AMOLED Plus ce vine cu o rezolutie de 480×800 pixeli. Camera de 8 megapixeli cu auto-focus si LED flash permite posesorului o captare video la o rezolutie HD de 720p. Allview P4 ruleaza sistemul de operare Google Android versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich.

Allview P5 este tot un smartphone dual-SIM, ce vine echipat cu un procesor dual-core ARM Cortex 9 si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ICS. Ecranul telefonului are o diagonala similara de 4.3 inch cu tehnologie IPS la o rezolutie de 480×800 pixeli, ce permite unghiuri de vizibilitate mult mai mari fata de telefoanele cu display normal.

Ambele modele de telefon beneficiaza de securitatea oferita de softul BitDefender Premium, varianta ce este valabila 90 zile cu optiune de prelungire la expirarea licentei.

Modelul Allview P4 este disponibil începand de astazi la un preț recomandat de 1299 lei. Allview P5 va fi lansat ceva mai tarziu, pretul nefiind inca stabilit. Atat P4 cat si P5  vor putea fi achizitionate de la toti partenerii Allview din Romania.

[showhide]

Compania românească Allview lansează telefoanele P4 și P5, unele dintre cele mai puternice dispozitive

Allview P4 Alldro este primul smartphone cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus; P5 Alldro este un smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core

Brașov, 8 august 2012 – Allview, cel mai important producător IT&C de pe piața românească, lansează două noi telefoane care îți vor înlesni comunicarea cu cei dragi: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro.

“Allview face încă un pas înainte pentru creșterea dinamicității și puterii de dezvoltare a industriei IT&C din România prin lansarea primelor smartphone-uri cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus de pe piață,” a precizat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experiență multitasking bogată în aplicații și funcții avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluție 480×800 px afișează imagini la o caliate superioară. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).

P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și împreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară.

Telefonul efectuează apeluri vocale în două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL  SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3’’ la rezoluție de 480×800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari față de un display obișnuit, iar imaginile redate sunt clare, în cele mai naturale și vii tonuri și oferă un contrast îmbunătățit.  

Atât P4 cât și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil începând de astăzi la un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat în curând, prețul nefiind încă disponibil. Dispozitivele vor putea fi achiziționate de la toți partenerii Allview din România. Telefoanele vor putea fi găsite și în Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!