StiriTablete

Allview lanseaza doua tablete super rapide cu procesor dual-core – Alldro 2 Speed DUO si Alldro 3 Speed DUO

Compania romaneasca Allview a lansat astazi doua noi tablete super rapide cu procesor dual-core, a carui frecventa este de 1.5 GHz, ce vin cu sistemul de operare Google Android versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich si care se adreseaza atat clientelei din clasa business cat si clientilor end-user.

Managerul general al companiei Allview, Lucian Peticila declaraAllview da startul marilor lansari de saptamana aceasta, in Romania, cu doua tablete care se adreseaza atat segmentului business, cat si celui de Small Office – Home Office, primele dotate cu procesor Dual-Core, care injumataţeste timpul de raspuns, pentru o experienta multimedia deosebita. Alldro 3 Speed DUO si Alldro 2 Speed DUO le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicatii, continut video si audio online de calitate, dar si de cele mai noi jocuri 3D. Toate aceste capacitati reprezinta elemente cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor.”

Allview AllDro 3 Speed DUO

 • Sistem Operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU: Cortex A9 – 1,5 GHz Dual Core
 • GPU: Mali 400 Quad Core
 • Display: 9,7″, IPS-LCD HD, Capacitiv, multitouch
 • Redare: FullHD
 • Gaming
 • Memorie RAM: 1GB DDR3
 • Suporta Flash/ HTML 5
 • Wi-fi: 802.11b/g/n
 • Conexiune 3G prin modem
 • Flash memory: 16 GB
Tableta Alldro 3 Speed DUO poate fi achizitionata direct de pe site-ul producatorlui brasovean – Allview la pretul de 1.149 lei. Mai multe detalii despre tabletele Allview Alldro Speed Duo gasiti in comunicatul de presa al companiei pe care l-am atasat mai jos.

httpvh://youtu.be/LgfY8nBmw6U

[showhide]

Compania românească Allview lansează
două tablete super-rapide cu procesor Dual-Core

Frecvența procesorului la ambele modele este de 1,5 GHz; Allview Alldro 2 Speed DUO dispune de un ecran HD LCD de 8 inch, iar Alldro 3 Speed DUO vine cu un display IPS HD LCD de 9,7 inch, cu unghiuri de vizibilitate sporite

Braşov, 27 august 2012Allview, cel mai important producător IT&C de pe piaţa autohtonă, lansează două noi tablete, destinate atât segmentului business, cât şi celui de consumer, care îţi vor permite să te bucuri de conţinut multimedia de calitate şi de cele mai noi jocuri 3D.

Allview dă startul marilor lansări de săptămâna aceasta, în România, cu două tablete care se adresează atât segmentului business, cât şi celui de Small Office – Home Office, primele dotate cu procesor Dual-Core, care înjumătăţeşte timpul de răspuns, pentru o experienţă multimedia deosebită. Alldro 3 Speed DUO şi Alldro 2 Speed DUO le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicaţii, conţinut video şi audio online de calitate, dar şi de cele mai noi jocuri 3D. Toate aceste capacităţi reprezintă elemente cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor”, a menţionat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview Alldro 2 Speed DUO

Allview Alldro 2 Speed DUO este echipată cu procesorul Dual-Core Cortex A9, 1,5 GHz, şi rulează sistemul de operare Android 4.0, pentru o experienţă multitasking bogată în aplicaţii şi funcţii avansate. Ecranul HD multitouch capacitiv asigură o redare foarte bună a detaliilor, oferind percepţia realităţii, iar împreună cu difuzoarele stereo, concepute pentru un sunet de înaltă fidelitate, le oferă utilizatorilor momente deosebite de relaxare atunci când rulează fişiere multimedia sau când se bucură de cele mai noi jocuri. Tableta, care are o grosime de 10 mm, este dotată cu capac de aluminiu care asigură o rigiditate sporită.

Allview Alldro 3 Speed DUO

Modelul Allview Alldro 3 Speed DUO este echipat, de asemenea, cu procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz. Display-ul capacitiv multitouch IPS HD, de 9,7 inch, reprezintă, de asemenea, un atu al produsului şi asigură redarea de imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Touchscreen-ul în format 4:3 îţi permite să te bucuri din plin de imagini magnifice, iar alături de difuzoarele stereo asigură o experienţă multimedia captivantă, indiferent dacă este vorba despre cele mai noi jocuri, filme sau videoclipuri. Memoria RAM de 1GB permite rularea mai fluentă a programelor şi deschiderea paginilor de Internet.

Atât Alldro 2 Speed DUO, cât şi Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer  preinstalat, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.  Ambele tablete beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO va fi disponibilă in magazinele partenere începând de astăzi şi va avea un preţ recomandat de 1.149 de lei. Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibilă la o dată ce va fi anunţată ulterior. 

Despre Allview Mobile Romania

Compania românească Allview are 10 ani de experienţă în producţia şi distribuţia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor ataşate produselor.

Compania a lansat în 2010 prima tabletă din Romania şi, de atunci, a adăugat în gama dedicată DroSeries mai multe modele. Telefoanele Allview integrează tehnologia Dual SIM, prin care oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în reţele diferite, la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi site-ul companiei noastre, la adresa www.allview.ro.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!