SmartphonesStiriTablete

Allview lanseaza prima tableta romaneasca de 7 inch cu Android 4.1 JellyBean si primul telefon dual-SIM cu ecran Super AMOLED din Europa

Allview Alldro Speed Duo si P4 Duo

Compania romaneasca cu sediul in Brasov, Allview a lansat o noua tableta de 7 inch cu Android 4.1 Jelly Bean, prima pe acest segment lansata de o companie din Romania si versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Tableta Alldro Speed DUO utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proportionat 16:10, cu rezolutie de 1280×800 de pixeli, precum si cel mai inalt nivel PPI disponibil in acest moment pe tabletele de 7 inch – 216 pixeli per inci (acelasi cu tableta Nexus 7).

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch.

Tableta Alldro Speed DUO cu Android 4.1 costa 700 lei, iar telefonul dual-core/dual-SIM P4 DUO costa 1300 lei. Ambele pot fi achizitionate direct de la producator sau din magazinele de specialitate din tara.

[showhide]

Allview a lansat prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean
și un smartphone cu performanțe remarcabile

 

București, 10 octombrie 2012Compania românească Allview a lansat o nouă tabletă de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansată de o companie din România, și versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Suntem prima companie din România care aduce pe piață o tabletă cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu noua tabletă de 7 inch, care oferă performanțe deosebite, dar și cu un telefon Dual SIM puternic, dotat cu procesor Dual Core”, a menționat Laurențiu Țiței, PR Specialist Allview. 

Alldro Speed DUO

Tableta Alldro Speed DUO utilizează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proporționat 16:10, cu rezoluție de 1280×800 de pixeli, precum și cel mai înalt nivel PPI disponibil în acest moment pe tabletele de 7 inch – 216. Alldro Speed DUO este echipată cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB și este dotată cu două camere foto. Gadget-ul, cu un design cuceritor și ergonomie deosebită, îți oferă șansa să te bucuri de cele mai noi aplicații, de performanțe îmbunătățite, un timp de răspuns foarte bun și de navigare rapidă pe Internet.

P4 DUO – putere Dual Core

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiază în premieră de interfața grafică Berry, proaspătă și prietenoasă și este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB și o cameră foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piață. Smartphone-ul profită și de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioară și efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigură o experienţă sonoră uimitoare.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!