SmartphonesStiri

EXCLUSIV: Capturi de ecran cu UI-ul urmatorului telefon Allview Soul pe 64-bit si Android 5.0

allview-soul-interfata-grafica

In precedentele articole, va spuneam ca, Allview pregateste o noua serie de terminale cu Android 5.0, printre care Allview E3 Sign, adica primul lor telefon cu senzor de amprenta, dar si un nou model ce va fi lansat sub gama SouL cu procesor pe 64-bit.

Astazi, va oferim in exclusivitate, o serie de capturi de ecran cu interfata grafica a urmatorului telefon Allview SouL, model ce va fi lansat in cadrul Mobile World Congress. Dupa cum se poate observa pe aceste imagini, este vorba de versiunea de Android, Lollipop 5.0 (vezi iconitele butoanelor de navigare on-screen). Telefonul va beneficia de o interfata grafic eleganta si usor transparenta, care va eficientiza activitatea posesorului unui astfel de smartphone Allview, avand posibilitatea de a accesa rapid lista de contacte, browserul, camera foto, aplicatia de sms-uri, calendarul sau alte aplicatii si functii din telefon.

Momentan nu avem informatii despre specficatiile tehnice ale acestui smartphone si nici denumirea sa, insa vom reveni cu detalii dupa lansarea oficiala de la MWC2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!