LaptopuriStiriTablete

Allview lanseaza Wi7 si Wi10N, doua gadget-uri cu Windows 8.1

allview wi7 si wi10n

Allview Wi7 si W10N, doua noi gadget-uri cu Windows 8.1

Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi in cadrul evenimentului Microsoft Summit Romania doua noi gadget-uri numite Wi7 si W10N. Wi7 este o tableta de 7 inch, iar W10N este un netbook hibrid, ambele dispozitive avand ca sistem de operare Windows 8.1.

 „Fiecare dintre cele două device-uri lansate astăzi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tabletă ușor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™ și beneficiază de subscripție Office 365 Personal pentru un an. Prețul device-ului nu depășește cu mult costul unei licențe Office achiziționată separat.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview

Tableta Wi7 dispune de un ecran de 7 inch cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli, alaturi de un procesor quad-core Intel Atom de 1.33 GHz (turbo pana la 1.83GHz), GPU Intel HD Graphics, 1GB memorie RAM, alaturi de subscriptie la Office 365 Personal timp de 1 an de zile, ce ofera cea mai recenta versiunea a programelor Office, precum si 1TB stocare online pe OneDrive.

Netbook-ul hibrid, Wi10N are un ecran de 10 inch, echipata cu tastatura cu doc reversibil, ce permite folosirea acestuia in diferite pozitii. Netbook-ul dispune de un procesor Intel Atom Quad-Core cu o frecventa de pana la 1.83GHz, GPU Intel HD Graphics, 1GB memorie RAM, iar productivitatea este intregita de tastatura cu touchpad si posibilitatea de a atasa un mouse prin Bluteooth sau prin portul USB. Mai mult, netbook-ul dispune de o baterie de 6000mAh, ce promite o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 6 zile in stand-by. De asemenea, Wi10N dispune de subscriptia Office 365 Personal timp de 1 an de zile.

Wi7 si W10N sunt disponibile pe piata incepand de astazi, la un pret de 379 lei (Wi7) si 1149 lei (Wi10N). Mai multe detalii despre aceste noi produse puteri afla pe site-ul Allview.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!