SmartphonesStiriTelecom

Allview X2 Soul Xtreme de astazi in oferta Telekom Romania [Galerie foto lansare]

Allview X2 Soul Xtreme de astazi in oferta Telekom Romania

Allview X2 Soul Xtreme de astazi in oferta Telekom Romania impreuna cu abonamentul Nelimitat XXL.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi in Bucuresti, compania Allview a anuntat disponibilitatea phablet-ului X2 Soul Xtreme in oferta operatorului de telefonie mobila – Telekom Romania. Acest phablet a fost lansat pe piata la inceputul lunii iunie.

“X2 Soul Xtreme este un telefon extrem de performant din punct de vedere hardware şi extrem de ofertant din punct de vedere software, acesta ȋnglobează inovaţii adaptate cerinţelor pieţei. Sufletul noului device ȋl reprezintă ȋnsuşi succesul cu care am reusit să ȋmbinăm cele două părţi. Xtreme ȋnseamnă ultima generaţie de procesor, camere extraordinare cu aplicaţii şi funcţii care trezesc spiritul creativ ȋn oricine, sunet excelent, grafică şi display care vor purta utilizatorul ȋntr-o lume fascinantă şi posibilităţi multiple de a rămȃne ȋn permanenţă conectat. Xtreme reprezintă un vis devenit realitate, acesta merge dincolo de specificaţii şi oferă o experienţă completă utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview X2 Soul Xtreme este un gadget dual SIM de mari dimensiuni, ecranul are o diagonala de 6″ si este echipat cu un procesor octa-core pe 64-bit de 2GHz MediaTek Helio X10. Telefonul mai vine dotat cu o camera foto de 24MP principala, una de 8MP frontala (selfies), 3GB memorie RAM, 64G spatiu intern pentru stocare, acceleratorul grafic mobil PowerVR G6200, sisemul de sunet stereo Digital True Surround cu amplificator NXP si o baterie de 3.500 mAh.

img-20150825-wa0024

X2 Soul Xtreme ruleaza Android 5.1 Lollipop si va fi disponibil in oferta operatorului Telekom la pretul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmand sa fie livrat incepand cu data de 10 septembrie. Fara abonament, preţtul terminalului este de 2.199 de lei.

 “Telekom sprijină dezvoltarea locală a tehnologiilor inteligente, ȋntrucȃt acest sector contribuie ȋn mod semnificativ la o economie mai competitivă. Parteneriatul nostru cu Allview a ȋnceput ȋn 2008, atunci cȃnd compania a lansat primele telefoane dual SIM. La Telekom, performanţa superioară a noului X2 Soul Xtreme vine cu o ofertă ȋn exclusivitate, foarte avantajoasă. Astfel, punem la dispoziţie clienţilor noştri un raport calitate – preţ excelent”, a declarat Tudor Dimitrovski, Director de Comunicare şi Strategie de Brand, Telekom Romania. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!