StiriTablete

Amazon Kindle Fire 2 ar putea fi lansat in luna August

Inca din luna martie a acestui an au aparut zvonuri conform carora Amazon se pregateste sa lanseze cel putin o nou tableta sub brand-ul Kindle Fire. Aceste barfe aparute in presa de specialitate faceau referire la doua tablete una de 8.9″ si una de 10.1″.

Apple si-a lansat noul iPad (iPad 3) de ceva vreme, iar de curand Google in parteneriat cu Asus au lansat Google Nexus 7, o tableta de doar 7″ cu procesor quad-core Tegra 3 (4-Plus-1 nuclee) si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli la un pret de doar $200 de dolari. Tableta ce se bucura deja de un success incredibil in Statele Unite.

Avand in vedere succesul primei tablete Amazon Kindle Fire cat si concurenta care este in crestere intr-o piata noua, este foarte probabil ca in mare parte zvonurile din ultima perioada sa se adevereasca.

Astfel Amazon, conform unei scurgeri de informatii in presa din Asia, informatii ce vin direct de la un retailer Amazon din Asia de est,  se pare ca noua tableta Kindle Fire 2 ar urma sa fie anuntata la inceputul lunii viitoare, mai exact pe data de 9 august.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!