ANCOM anunta lansarea proiectul „Aplicaţie online pentru compararea ofertelor de comunicaţii destinate utilizatorilor finali”

0

ancom1

ANCOM lanseaza un serviciu (aplicatie) online prin care furnizorii de servicii de comunicatii electronice vor introduce in baza de date toate ofertele comerciale de telefonie fixa, mobila si acces la internet in banda larga, iar reprezentantii Autoritatii vor verifica si valida datele incarcate in aplicatie. Deja finalizat, proiectul tehnic este co-finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Acest serviciu/aplicatie online este defapt dedicat/a utilizatorilor finali, deoarece va efectua un clasament al celor mai avantajoase planuri tarifare pe baza unei metodologii de calcul proiectata de compania care a dezvoltat aplicatia, UTI GRUP S.A.

Ce vor sa spuna defapt, e ca noi clientii, vom avea acces la o baza de date online, unde vom putea vizualiza si compara preturile operatoriilor de servicii de date, telefonie mobila si telefonie fixa, iar in functie de aceste clasament vom putea alege oferta cea mai convenabila.

Datele introduse de furnizori vor fi verificate si updatate constant, urmand a fi disponibile publicului larg in prima jumatate a acestui an.

Articolul precedentLogitech lanseaza Ultrathin Keyboard Mini, accesoriul perfect pentru iPad Mini
Articolul următorLuis Hamilton surprins fotografiind noul bolid de F1 Mercedes W004 cu un Blackberry Z10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.