Android 4.2.2 vazut ruland pe Nexus 4 in Brazilia si Malaysia

0

telefon google nexus 4 android 4.2.2 jellybean

Android 4.2, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, a fost vazuta ruland pe un Nexus 4, dar sub forma unui nou build, Android 4.2.2. Aceasta noua versiune vine instalata pe noile telefoane Nexus 4 si pare a fi o actualizare minora care rezolva unele probleme, dar fara un changelog care sa ne spuna exact ce modificari aduce.

Un Nexus 4 din Brazilia a fost vazut ruland cu aceasta noua versiune de Android si se pare ca este un telefon ce apartine unui nou lot de telefoane pe care LG le produce in fabrica lor din Taubate. Fiind un val nou de telefoane cu acest sistem Android 4.2.2, ne asteptam ca Google sa-l anunte oficial cat de curand.

Aceeasi descoperire a fost facuta si in Malaesia, unde comunitatea site-ului Lowat.net au spus ca au vazut Android 4.2.2 ruland pe Nexus 4. Totuși aceasta versiune nu pare a fi un update si nici nu s-a gasit nici o informatie concreta despre ea. Cea mai plauzibila informatie ar fi ca este un dispozitiv al unui dezvoltator pentru ca in numarul versiunii se gasesc cuvintele “dev-keys”.

google nexus 4 android 4.2.2

Oricum apare aceasta stire, nu mai este mult timp pana cand vom vedea un anunt oficial desprea aceasta versiune ce ruleaza pe Nexus 4.

sursa

Articolul precedentGoogle a lansat Chrome Beta pe Google Play store (cu 25 – 30% mai rapid)
Articolul următorSamsung lanseaza laptopul Chronos cu Windows 8 din noua serie 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.