AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Android 4.2.2 vazut ruland pe Nexus 4 in Brazilia si Malaysia

telefon google nexus 4 android 4.2.2 jellybean

Android 4.2, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, a fost vazuta ruland pe un Nexus 4, dar sub forma unui nou build, Android 4.2.2. Aceasta noua versiune vine instalata pe noile telefoane Nexus 4 si pare a fi o actualizare minora care rezolva unele probleme, dar fara un changelog care sa ne spuna exact ce modificari aduce.

Un Nexus 4 din Brazilia a fost vazut ruland cu aceasta noua versiune de Android si se pare ca este un telefon ce apartine unui nou lot de telefoane pe care LG le produce in fabrica lor din Taubate. Fiind un val nou de telefoane cu acest sistem Android 4.2.2, ne asteptam ca Google sa-l anunte oficial cat de curand.

Aceeasi descoperire a fost facuta si in Malaesia, unde comunitatea site-ului Lowat.net au spus ca au vazut Android 4.2.2 ruland pe Nexus 4. Totuși aceasta versiune nu pare a fi un update si nici nu s-a gasit nici o informatie concreta despre ea. Cea mai plauzibila informatie ar fi ca este un dispozitiv al unui dezvoltator pentru ca in numarul versiunii se gasesc cuvintele „dev-keys”.

google nexus 4 android 4.2.2

Oricum apare aceasta stire, nu mai este mult timp pana cand vom vedea un anunt oficial desprea aceasta versiune ce ruleaza pe Nexus 4.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!