SmartphonesStiri

Nexus 6 nu exista, Android Silver va inlocui gama Nexus din 2015!

Android silver

Probabil ca ati auzit zvonurile care sugerau ca Google ar putea renunta la gama sa Nexus in favoarea unui nou proiect denumit Android Silver, proiect care are ca scop lansarea de telefoane de top cu un numar limitat de aplicatii preinstalate, dar si distribuirea actualizarilor de software in timp util, asa cum Apple o face cu atat de mult succes.

In cautarea unei solutii care sa minimalizeze fragmentarea sistemului sau de operare, Android, Google ar putea renunta la faimosul sau brand Nexus.

Conform unui nou val de zvonuri venite direct de la @evleaks, sursa recunoscuta pentru acuratetea cu care ofera informatii exclusive despre dispozitive inca nelansate, se pare ca smartphone-ul Nexus 6 nu exista, mai mult, @evleaks afirma ca din luna februarie a lui 2015, proiectul Android Silver va lua locul seriei Nexus.

O veste dezamagitoare pentru toti fanii produselor Nexus, dar in acelasi timp o bucurie pentru cei care prefera un smartphone de top cu o versiune de Android stock (curata), fara aplicatii bloatware / junk (considerate „de umplutura,” de catre utilizatori).

Momentan nu stim daca Android Silver va aduce telefoane de varf la preturi accesibile, asa cum o facea pana acum gama Google Nexus si nici nu putem confirma faptul ca Google va inchide gama Nexus.

Ce parere aveti despre aceste zvonuri, care par a prinde radacini. Credeti ca Google va renunta la faimoasa linie Nexus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!