StiriTV

Android TV, primele capturi de ecran cu interfata grafica

Versiunea pilot pentru TV, a binecunoscutului OS a fost dezvaluita in primele imagini sau cel putin asa se vehiculeaza.

Android TV

Daca pana acum, ca sa ai Android pe TV  trebuia sa conectezi o tableta, un smartphone sau un stick (mini PC), acum televizorul va fi acel inedit gadget din casa. Bine, aici pot spune ca mai sunt variante si anume: Apple TV sau Fire TV-ul celor de la Amazon, care are la baza Android, dar nu se compara cu un OS-ul propriu zis, instalat in televizor.

Android de poate lauda cu un numar foarte mare de versiuni (revenim la vesnica problema a fragmentarii sistemului), si aici, nu ma refer la versiunile OS-ului de pe smartphone sau tableta, ci la versiunile dedicate smartwatch-urilor si mai nou televizoarelor.

Interfata nu este punctul forte al acestei versiuni de Android, design-ul fiind unul minimalist, similar cu cel de pe Google TV si, cred ca va trece ceva timp pana cand Android va ajunge la o versiune finala pentru public.

Android TV va permite accesarea aplicatilor din Google Play Store, ceea ce va imbunatati experienta utilizatorilor acetui model de televizor, deoarece sunt deja disponibile pe magazinul companiei, nu mai putin de 1 miliard de aplicatii si jocuri.

In viziunea mea, cred ca Android TV va avea succes, chiar daca multi nu mai sunt increzatori dupa semi-esecul Google TV de acum doi ani.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!